Aktivity od Burkyho

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Burky
  • Datum začátku Datum začátku
No...zajímavé......možná by nebylo špatné kdyby jsi zkusil aktivitu smazat...a znova nainstalovat.....ale je mi to divný...aktivitu jedu a už jedu z Tišnova do Brna....takže nevím kde je problém...

fma....
Otevři aktivitu v Editoru a ulož, tím se zbavíš té hlášky (úlohu jsem nejel :D)

Poison ... neotevřu, bum bác.

Burky ... Tak jsem vše smazal, stáhl znovu, nainstaloval a žádná změna ... nasštval sem se, opět smazal, přehodil jinou aktivitu, znovu nainstaloval a jedu, ale jako bych jel vyměněnou aktivitu, více trafficu, ten co byl v té původní potkávám na jiných místech a podobně, samozdřejmě před Havlíčkovým Brodem opět pád, načtení pozice = pád a už se zase nevyhrabu, tak Ti nevím ... A zamrzne mi to takovým krásným způsobem že Ctrl+Alt+Delete nereaguje, takže tvrdý restart ... udělalo mi to teď potřetí. :(

Na asi 20tý pokus sem zastavil v Brodě, ale otamaď ani ťuk, co hláška, to pád, co načtení, to pád, vše viz. výše popsaným způsobem. Mám takový pocit že mezi Světlou a Brodem sem potkal 350 s EC (asi?) a Laminu s nákladem, teď sem potkal pouze onu 350 a i traffic v Brodě je jinak, přibyl "rudý ďábel" a onen náklad co se vždycky zjevil po pravici byl v té "minulé verzi" mašina + směska vozů, teď už tam sou "natvrdo" různěbarevné Rajky ... buď mám halucinace, nebo s tím někdo něco dělal ...
Opravdu by mě zajímal názor těch "spousty lidí" co to jelo ...

Šnek napsal:
Nemohli by to být nějaké nevyladěné vozy v Tvém Trainsetu?

Když to dělá u jediné aktivity? A to ještě více méně na místě kde vede trasa hráče do nikam ... ?
Moje konečná je vždy zde http://img818.imageshack.us/img818/9678/31u8.png ... vyskočí hláška, pád ... sáhnu na brzdu, pád ...
Je pravda, že nějaké vozy ze začátků MSTS tam podle mě použity jsou, v jakém stavu už těžko posoudit ...

Ono to asi s tím projetím spoustou lidí nebude tak horké, když se stále nikdo neozývá ...

To stačí dělat jeden nevyladěný vůz nebo mašina a je hotovo. Spíš bych se přikláněl k tomuhle problému.

R440 Budatín pro trať 321 :-)

http://midrafon-msts.webnode.cz/v-priprave/r-440-budatin-pro-trat-321/

Díky za povedenou aktivitu na 321. 440tka,moooc pěkná aktivita,Traffic+napětovka=paráááda!!!!!!

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Bruky. Stáhnul jsem si tvoji aktivitu R 712 Olšava a v Huštěnovicích se mi aktivita vždycky zasekne a pak vypne. Nevíš co by mohlo být špatně?

Šacoval bych to na špatně směřovaný zvuky nějakého vozidla v Huštěnovicích, po záseku zkus mačkat enter.

Huštěnovice už jsem projel. Znova jsem zajel celou aktivitu a v pohodě až do Přerova. Jenže teďka před Přerovem zase problém. Když přijíždím na nástupiště, tak se hra zasekne a pak vypne. U Přerova a větších stanic se mi stávalo častějic, ale vždycky, když jsem si aktivitu zapnul z uložené pozice, tak to pak šlo. Teď i když si to načtu z uložené pozice, tak se to zase vypne.

talik napsal:
Huštěnovice už jsem projel. Znova jsem zajel celou aktivitu a v pohodě až do Přerova. Jenže teďka před Přerovem zase problém. Když přijíždím na nástupiště, tak se hra zasekne a pak vypne. U Přerova a větších stanic se mi stávalo častějic, ale vždycky, když jsem si aktivitu zapnul z uložené pozice, tak to pak šlo. Teď i když si to načtu z uložené pozice, tak se to zase vypne.

Ahoj, máš správně nastaven parametr mem:512??? Když tak návod na to najdeš zde http://www.semora.cz/
Myslím, že tím to bude.

Lukáš

Tak protestuje simulátor při delší jizdě, stává se mi to taky, při delší jízdě se zasekne a je třeba jet z uložené pozice, čím to je netuším.

Back
Nahoře