Aktivity od Burkyho

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Burky
  • Datum začátku Datum začátku
Hele Burky, nedělej si vrásky, každý jednou začínal, já tohle znám, taky jsem dělal seky a pak jsem se to naučil, protože mi poradili zkušenější.

Pepa z Nuslí napsal:
Hele Burky, nedělej si vrásky, každý jednou začínal, já tohle znám, taky jsem dělal seky a pak jsem se to naučil, protože mi poradili zkušenější.

Josef, prosím Tě, jakou má souvislost Burky s chybami tratě, resp. chybou instalace tratě, kterou evidentně Ondro neprovedl správně?
Trať jsem instaloval stejně, jako Ondro, protože Burky požádal o test. A stejně, jak je napsáno výše, bylo potřeba zrovna ty chybějící soubory nakopírovat správně, jak je uvedené v postupu instalace.
Takže přímá souvislost mezi Burkyho aktivitou a tím, co se stalo Ondrovi mně jaksi uniká.:D:D:D

Midrafon, buď v klídku :D.

ondro: omluva přijata....příště si zjisti veškerá východiska, než začneš psát na vlákna aktivitářů, že ti nefunguje aktivita. Nemyslím jen u mě, ale u všech aktivitařů....Vím nikdo není dokonalý, ale co je moc, toho je příliš. ;) A veř, že někdy to je na

Naposled editoval moderátor:
Já rozhodně v klidu jsem,jen se sem tam nestačím divit.
A když to někdo neudejchá,to už vůbec.
Je fakt,že každý nějak začíná,jak napsal Pepa a každý dělá chyby.
Ale pokud chci nějakým způsobem kooperovat s touto hrou,měl bych mít jako obyčejný uživatel alespoň minimální povědomí,jak funguje a ty nejzákladnější PC znalosti.
Žádný osobní útok toto není. Jen pouhé konstatování.
Pěkný den a Burkymu se omlouvám za OT.

Midrafon napsal:
Já rozhodně v klidu jsem,jen se sem tam nestačím divit.
A když to někdo neudejchá,to už vůbec.
Je fakt,že každý nějak začíná,jak napsal Pepa a každý dělá chyby.
Ale pokud chci nějakým způsobem kooperovat s touto hrou,měl bych mít jako obyčejný uživatel alespoň minimální povědomí,jak funguje a ty nejzákladnější PC znalosti.
Žádný osobní útok toto není. Jen pouhé konstatování.
Pěkný den a Burkymu se omlouvám za OT.

Plně s tebou souhlasím.Jinak v pohodě ;)

Nejsem z těch, kteří něco kritizují, ale po ztáhnutí a projetí aktivity Sp 1900 Rokytka, jsem byl a budu docela zklamaný. A to za prvé použítím jak loko a tak vozů z prehistorie MSTS, asi jich těch nových máme málo ! A potom mne definitivně dostalo složení osobáku z Peček do Kouřimi kde jezdí sólo 810 pouze ráno na jednom školním vlaku dvojice 810. A ejhle u péronu stojí 843 a dvě béčka nic proti ničemu ale když dělám aktivitu dle reálného GVD tak si zjistím nebo se zeptám co kde jezdí, protože tohle působí jak pěst na oko.

Klokan 35 napsal:
Nejsem z těch, kteří něco kritizují, ale po ztáhnutí a projetí aktivity Sp 1900 Rokytka, jsem byl a budu docela zklamaný. A to za prvé použítím jak loko a tak vozů z prehistorie MSTS, asi jich těch nových máme málo ! A potom mne definitivně dostalo složení osobáku z Peček do Kouřimi kde jezdí sólo 810 pouze ráno na jednom školním vlaku dvojice 810. A ejhle u péronu stojí 843 a dvě béčka nic proti ničemu ale když dělám aktivitu dle reálného GVD tak si zjistím nebo se zeptám co kde jezdí, protože tohle působí jak pěst na oko.

Vím o tom a za to se omlouvám. Ale je to jedna z mojich prvních aktivit.
Takže ještě jednou se omlouvám. Učený z nebes nespadl

Klokan 35 napsal:
V pohodě to neřeš, je pravda že ostatní aktivity jsou už v poho. Tak držím palce do další práce ;)

Umí hezky správcovat web. :-D
Ne,jako aktivitář také zraje. Vzpomínám na své začátky a co chyb tam bylo a od toho jsou testéři,ať to minimalizují.
Jak Burky píše....
Také držím palce,pane správče. :-)

Neboj, netrefí :-D
Ale rád bych dodal jednu věc, že vše je to o týmové spolupráci a pokud má někdo štěstí na svoje osobní testery, jako mám ještě doufám já osobně, je pak polovina práce lehčí. Spolupráce je v tomto směru nejdůležitější a člověk musí umět poslouchat. Naštěstí osobně mám testery zkušené lidi z provozu, tak já železničářský ucho poslechnu rád, protože vím, že rada je v tomto případě to nejcennější.:)

Back
Nahoře