Ako na markery - ex. 9. setkání příznivců MSTS, Praha

mikulda napsal:
Tak hlavně nikomu neříkejte, jak to děláte.

Mikuldo,zatím je to ve stádiu zkoušek a nerad bych aby se stalo znovu to co se stalo mě,že spoustu modelů se muselo předělávat,protože každej dělal něco jinak (každej pes jiná ves) , jinak značené a nic nepasovalo.
Rozhodně si to nevezmem sebou do hrobu.
Vyberem to nejhezčí!
Mirek

Miky945 napsal:
....,zatím je to ve stádiu zkoušek ....
Pokus omyl. Ale spíš mám dojem, že Mikulda chtěl vědět jak se stím kroutí tak či onak. Fain oba vše potřebné máte já za noc spíchnu ještě druhý profil tím budeme mít i dřevo, ocel a vexlové betony. Pak už se budou jen kombinovat textury.

regedit77 napsal:
Miky945 napsal:
....,zatím je to ve stádiu zkoušek ....
...že Mikulda chtěl vědět jak se s tím kroutí tak či onak.
Právě proto,vzpomeň si na na zkoužky výměn a spětný návrat ze záloh,až se projevilo dodatečné pokroucení databaze v Brně.
Až,to bude opravdu otestováno tak to půjde ven.
Mirek

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg

S náspy podle NR bez náspů beton starý - nový, dřevo a ocelovky. 8 variant zatím. Rady, připomínky, náměty apod. přivítám.

Tak to je pro dnešní noc vše!!!

Naposled editoval moderátor:
Miky945 napsal:
Miro,není varianta i s trávou?
Mirek

regedit77 napsal:
:D:D:D Jakou trávu myslíš???:D:D:D
Nevím, jestli je tak já ji nemám. Hold nenúžeme mít vše.

Teď nějak nejsem v obraze. Vy dva celou tuto debatu sedíte v jedné místnosti, každý u svého počítače a něco mezi sebou si povídáte a řešíte přes fórum? :D

Matouš 5.3 ???

10 Věcí, které vás naučí jenom maminka

1) Moje matka me naucila OCENIT DOBRE ODVEDENOU PRACI:
“Jestli se hodlate navzajem zabit, udelejte to laskave venku- prave jsem uklidila!”

2) Moje matka me naucila NABOZENSTVI:
“Modli se aby to z toho koberce slo dolu!
Tož me se nechaly unést co? Strécu ty stránky sú také modré, tož to není Skype ??? ICQ hen ten, poznám ten je zelené.

Když už se tu bavíte o DB tracku,nešel by třeba udělat přechod mezi českým kolejivem a kolejivem DB Tracku.Jakoby dilatační kus koleje ? Pokud by to teda šlo.Popřípadě udělat výhbýky v DB tracku.je jich celkem dost co vím co DB Track nemá a české kolejivo má.

KimiR napsal:
...,nešel by třeba udělat přechod...

Šlo by proč né. Mě na DB track odradilo to, že nám spoustu DK a ty nešly napravit na DB. a Včil už je to vyřešeno. Norbert Rieger psal, že má v plánu někdy udělat i zbytek. Nevím v jakém je to stádiu či něco dělá, ale dá se mu napsat a zeptat se, i když se ho na to ptá furt někdo. Převodník lze vytvořit pro libovolný počet kolejí. Tím si pak schopen svépomocí vytvořit jakoukoliv kolej co je v Global a ušetřit tak spoustu práce. Ale výhybky už neodrbeme. ty se v krajní nouzi budou muset udělat. A zas tak moc jich nechybí. Jen to bude piplačka. Včul je otázka " Má to smysl???:D "

Back
Nahoře