složka SAVES kde najdu

mire.k

Začátečník
Zdravím, občas mi MSTS padá a tak jsem zde na forum našel informaci o občasném promazání složky SAVES. Problém je ale ten, že ji v hlavním souboru hry (C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator) nikde nemohu najít. Dal jsem si ji vyhledat, ale složku s názvem SAVES to nenašlo. Poradí někdo kde může být chyba? Hra samotná funguje ale občas nejdou spustit uložené hry. Díky

Určitě tam ta složka je,je malými písmeny,podívej se pořádně.Mazat savy přímo v simu není dobré,protože se nikdy k těm smazaným pozicím už nedostaneš,kdežto mazáním ze složky si kdykoliv ty savy vytáhnu z koše.

Srandik32 napsal:
Určitě tam ta složka je,je malými písmeny,podívej se pořádně.Mazat savy přímo v simu není dobré,protože se nikdy k těm smazaným pozicím už nedostaneš,kdežto mazáním ze složky si kdykoliv ty savy vytáhnu z koše.
Jaká je cesta kde máš tu složku ty? Ja prostě ve složce Train Simulator složku saves nemám.

Delay napsal:
Tak potom si asi nič ne- save - voval. Proste tá zložka tam MUSÍ byť.
Mám několik aktivit nedojetých a v programu, když si chci nějakou spustit tak jich je tam minimálně 50 uložených. Všechny jdou v pohodě spustit. Měl jsem jich tam mnohem více, ale protože to padalo tak jsem to přes program promazal. Ale jde to dost pomalu.

x/ Program Files(x86) (záleží od biitového rozhrania x86 pri 64-Bit)/ Microsoft Games / Train SImulator / Save

Takto by mala vyzerať cesta k danej zložke.

Delay napsal:
x/ Program Files(x86) (záleží od biitového rozhrania x86 pri 64-Bit)/ Microsoft Games / Train SImulator / Save

Takto by mala vyzerať cesta k danej zložke.

Tak já v C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator prostě saves nemám. MSTS mám na W7 a instalaci jsem dělal podle návodu na internetu jak se má MSTS instalovat pod tímto systémem. Ta složka se má nainstalovat s hrou nebo se tam musí ručně vytvořit.

Nie tá složka sa vytvorí hned ako zmačkneš v hre F2 ( čiže SAVE ) je t zvláštne tak potom už neviem čo stým je.

Delay napsal:
Nie tá složka sa vytvorí hned ako zmačkneš v hre F2 ( čiže SAVE ) je t zvláštne tak potom už neviem čo stým je.
Ano ukládám to F2. Také by mě zajímalo kde jdou tedy uloženy ty věci které lze ve hře normálně spustit.

Pokud používáš TrainStore může to být úplně jinde, prostuduj návod k TrainStore

Poison: ja tiež používam Train Store od kedy MSTS vlastnim spolu s traťou BP a složka je stále v hre tam kde má byť.

Tak dej na disku vyhledat soubory s koncovkou "sav". Tu mají uložené pozice.

Michal napsal:
Tak dej na disku vyhledat soubory s koncovkou "sav". Tu mají uložené pozice.
Tak se to ukládá zde C:\Users\xxxx\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\saves. Už se s tím někdo setkal? Proč se to ukládá zde?

Možná nemáš dostatečná přístupová práva do Program Files, a tak se to ukládá do virtuální složky v profilu uživatele.

K tomu je jedna poznámka trošku mimo, ale důležitá ... ve Vistách i Win7 doporučuji instalovat MSTS mimo složku Program Files ... ušetří vám to spoustu starostí ... používám už několik let k plné spokojenosti.

Naprostý souhlas. Defaultní složky Program Files a Program Files(x86) a samozřejmě i další si systém hlídá a vyžaduje tam plná adminovská práva. Jinde mu to je celkem jedno.

Ještě si systém hlídá pochopitelně i složku Windows, ale tam snad nikoho instalovat MSTS nenapadlo :D

Back
Nahoře