Setkání na Valašsku 2013

Máte zájem o sraz ve Valašském Meziříčí?

• Hlasovalo členů
    18

Gajdma

Provozní technik
Vzhledem k oblíbenosti této akce mezi loňskými účastníky :D , jsem se rozhodl zorganizovat setkání ve Valašském Meziříčí taky v tomto roce. Zatím jsem to oznámil několika členům a slíbil, že po srazu v Praze zjistím, kolik členů se přihlásí a poté budu organizovat.
Jako termín jsem vybral 30.3.2013.
Program bude asi takový, že se sejdeme ve VM na nádraží někdy okolo 11 hodiny dopolední, v tuto hodinu přijíždí vlaky ze všech koutů naší republiky. Bohužel Ex 128 Hradčany ze Slovenska přijíždí v 9:14. Ale jestli by zde byl zájemce ze Slovenska, tak jim nějaký program na místě zajistím už v tuto hodinu.
Půjde se do dopravní kanceláře, do areálu lakovny DPOV (tam je taky odstavený Matěj 433.002).
Pak se půjde do hospody, kde se půjde je v uvažování. Loni byla plánovaná Restaurace na Košíkárně, kde jsme nakonec poobědvali. WiFi i zásuvky tam jsou, ale cenově je to na hraně.

Prosím tedy o vyjádření v anketě, nebo napiště i tady do vlákna. Za každou odpověď děkuji. Opravdu potřebuju vědět, kdo má o sraz zájem a kdo chce přijet.

Koukám, že přeci jen nějaký zájem o sraz je, tak počkám ještě pár dní a pak vytvořím přihlašovací formulář jako loni.

Ještě je třeba doplnit, že kdo chce nocovat, samozřejmě ubytovnu zajistím. Program na neděli zajistím, můžeme zůstat v hospodě, nebo se někde vyrazí.

Bližší informace podám tedy za pár dní, počkám až v anketě odhlasují taky další.

Jo, je to blbej termín, déle o chlup by to nešlo. My tam máme zase někde v tomhle termínu výstavu.

alcapone napsal:
Jo, je to blbej termín, déle o chlup by to nešlo. My tam máme zase někde v tomhle termínu výstavu.
Přesunout by to šlo o týden zpět. V dubnu budou probíhat přípravy na akci v Kroměříži - bude tam velká výstava k výročí trati a týden před akcí bych raději sraz neorganizoval. Je pravda, že 30.3. je víkend před Velikonoci, což jsem si tak nějak ani neuvědomil.
Takže otázka - Komu by vyhovoval termín 23.3. z těch co se chtějí zúčastnit?

Takže je rozhodnuto, změna termínu nikomu nevadí a proto se tedy sraz bude konat 23.3.2013

Program bude takový Sejdeme se v 11:00 na 1.nástupišti ve Valašském Meziříčí. Přesuneme se do prostor lakovny DPOV a k Matějovi 433.002, poté navštívíme PJ Valašské Meziříčí (s přednostou ještě budu jednat, ale mělo by to vyjít) a snad vyjednám také dopravní kancelář.
Ten program bude cca. na 2 hodiny. Poté se půjde do restaurace.

Zajišťovat budu Restauraci na Košíkárně, zde je web http://www.nakosikarne.cz/

Ubytování bude zajištěno v ubytovně U mlékárny, web http://www.ubytovnaumlekarny.cz/

V neděli se pojede do Rajnochovic, na Rajnochovickou lesní železnici, více ZDE.

Máte-li o účast zájem vyplňte prosím TENTO FORMULÁŘ

Děkuji,
Marek Gajdács.

Naposled editoval moderátor:
Koukám, že přihlašování přes formuláře nebude moc ideální. Někdo tam maže údaje, posledně mě tam někdo vymazal.

Takže se mi oficiálně přihlašujte přes SZ, je potřeba ale co nejdříve vědět, kolik nás vlastně bude, takže i nadále hlasujte prosím v anketě. Je nutné vědět, jestli mám zařizovat celou restauraci, nebo stačí v salónku rezervovat 2 stoly.

Taky je dobré včas zajistit nocleh. Když se ale hold najde člověk, kterému ten formulář nedá spát, tak mi musíte o nocleh psát rovněž přes SZ. Zájemci o nocleh se musí přihlásit nejpozději do soboty 2.3. Poté hlásím počet přespávajících.

Dnes mi bylo napsáno, že restaurace Na Košíkárně je zrušena a převedena na restauraci Magnolie, která je však od ubytovny i od nádraží poměrně daleko.
Takže budeme uvažovat o jiné variantě - http://rajka.bonver.cz/index.html
Restaurace Rajka leží 900 m od ubytovny. To už je přijatelnější varianta. Zkusím jim napsat e-mail a uvidím.

Jinak noclehy potvrzuji v neděli 3.3. Takže se prosím hlašte, chcete-li zajistit nocleh.

Přednosta PJ VM ing.Holčák po mě potřebuje co nejrychleji vědět počet zájemců o exkurzi. Všichni, kteří se mi tedy přihlásili definitivně nahlásím přednostovi a ten zbytek prosím. Co nejdříve se rozhodněte o účasti. Bohužel exkurzi nemůžeme začít organizovat 2 dny před akcí.
Do konce týdne taky zajišťuji nocleh takže bude zařízen uživatelům - alcapone, Deterio a Peter268. Zařídím vám 3lůžkový pokoj. Cena za osobu 230 Kč.

Nedělní akce se účastní - Gajdma, E499_2002, Deterio, alcapone, Peter268. Nedělní akci zařídím během příštího týdne. To už ale nebude takové oficiální.

Gajdma napsal:
Takže budeme uvažovat o jiné variantě - http://rajka.bonver.cz/index.html
Restaurace Rajka leží 900 m od ubytovny. To už je přijatelnější varianta. Zkusím jim napsat e-mail a uvidím.
Tak celé se nám to trochu komplikuje. Tedy s tím naším zázemím. Takže v neděli se hold vydám na průzkum hospod ve ValMezu.

Gajdma napsal:
... Tak celé se nám to trochu komplikuje. Tedy s tím naším zázemím. Takže v neděli se hold vydám na průzkum hospod ve ValMezu.

Marku, vyser na to, stretneme sa na Rendezi :D ( 15. a 16. 6. 2013 ) Vraj bude aj prezentácia MSTS. :D Až volil Fica, čo je viac než pravdepodobné, rovno mu tam namieste dám po hube

Hlavně Deterio nesmí nechat ve vlaku doklady:D.
Přijedu Ex 123 Fatra, zpět buď Ex 122 Fatra nebo R 624 Portáš podle situace.

Na nocleh je ještě 1 volné místo. V případě, že jej chce někdo zajistit, nechť se mi ozve do neděle 10.3. V případě, že se tak nestane, budu muset přemístit 2 zájemce o nocleh do dvoulůžkového pokoje (cena by měla být o 30 Kč/osobu, vyšší). 1 uživatel se totiž odhlásil.

Dnes jsem dolaďoval program, takže vypadá to takto:
11:00 - oficiální sraz na 1.nástupišti
okolo 11:30 budeme v depu
cca. ve 12:00 se přesuneme do areálu lakoven DPOV
cca. ve 12:45 budeme v restauraci Fontána, kde proběhne sraz až do večera. Zavíračka o půlnoci. Oběd si klasicky každý domlouvá sám z jídelního lístku.
Neděli vůbec nemám zařízenou, takže se na to o víkendu vrhnu. A dám vědět, ale pojede se na tu Rajnochovickou lesní železnici, jen s jejím vedením musím vyjednat co a jak.

Taky prosím, aby se mi přes SZ ozvali všichni účastníci se spojem, kterým přijedou, ať víme, na koho máme čekat.
Ozývat se mi nemusí VáclavS, Peter268 a E499_2002. U Deteria předpokládám s Sp 1643 Radhošť.

Já to vidím na Os 3168. ValMez 10:41. Doba jízdy 1 hod 49 min...

Back
Nahoře