Aktivity MG

Milan Grygar

Cestující
Prosím zkušené tvůrce aktivit,kteří by chtěli otestovat mojí první aktivitu pro trať 321,aby se mi ozvali. Aktivita běží pod aktualizací 8 i 9.Jedná se o jízdu nedělního R 1540 z Bohumína do České Třebové.V aktivitě vás bude čekat pár zápletek. Zároveň prosím ty,kteří by měli zájem tuto a mé další aktivity zveřejnit na svých stránkách aby se též ozvali. S pozdravem MG. :D

Aktivita MG

Měl bych zájem o tet vaší aktivity,ale nejsem tvůrcem aktivit.Bylo by možné i přesto aby jste mi ji poslal na vyzkoušení.Prosím o podrobnosti k vaší aktivitě.Děkuji

Re: Aktivita MG

dragon napsal:
Měl bych zájem o tet vaší aktivity...

Samozřejmě ji mile rád pošlu.Napište na jakej meil.
Podrobnosti o aktivitě:
Záčíná se v Bohumíně na mašince 150,kde najedete na soupravu,kterou odvezete do Českého Těšína.Po objetí se vydáte jako R 1540 dle JŘ GVD 2006/7 do Česká Třebové. Trafic osobních vlaků udělán dle GVD.
Aktivita je udělána pod BIN 1.7.051922. Běhá pod aktualizací 8 a po zhlédnutí i aktualizací 9.
Trainset BP update 3 a RTE expres.
Délka aktivity 3:30 hod.

Milan Grygar napsal:
Prosím zkušené tvůrce aktivit,kteří by chtěli otestovat mojí první aktivitu pro trať 321,aby se mi ozvali. Aktivita běží pod aktualizací 8 i 9.Jedná se o jízdu nedělního R 1540 z Bohumína do České Třebové.V aktivitě vás bude čekat pár zápletek. Zároveň prosím ty,kteří by měli zájem tuto a mé další aktivity zveřejnit na svých stránkách aby se též ozvali. S pozdravem MG. :D

Ahoj , ke zveřejnění aktivity ti poslouží burza, kam se nech instpirovat.... a jinak dávej si pozor, abys zbytečně nezakládal jedno téma za druhým, když stačí odpověd.. VIZ AKTIVITY MG A AKTIVITA MG

plukas napsal:
Milan Grygar napsal:

Ahoj , ke zveřejnění aktivity ti poslouží burza, kam se nech instpirovat.... a jinak dávej si pozor, abys zbytečně nezakládal jedno téma za druhým, když stačí odpověd.. VIZ AKTIVITY MG A AKTIVITA MG

Děkuji za upozornění.Chyba nastala mezi klávesnicí a židlí. :eek:
Do burzy ji dám,ale napřed bych chtěl ji otestovat aby mě případně upozornily na nějaké chyby,abych je před zverejněním opravil.

Naposled editoval moderátor:
Tak po důkladném testu mohu jen konstatovat Možná pár traficu na víc by neškodilo,ale jinak super.Po zveřejnění mohu všem doporučit. Jen tak dál.

Milan Grygar napsal:
Dnes,jsem aktivitu MG_R1540 dotáhl do finální verze.Ke ztažení bude na stránkách http://www.blackwolf-msts.ic.cz během během dneška nebo zítřka.Děkuji všem,kteří aktivitu testovali a upozornili mne na drobné chyby.

Bohužel se omlouvám ale vzhledem ke kritickému nedostatku volného času aktivitu vydám asi až o víkendu. :(

Omlouvám se za zpoždění při aktualizaci webu, ale konečně je to tady a od této chvíle můžete na mých stránkách stahovat první aktivitu R 1540 od MG.

LukyMichalovce napsal:
V ceskom tesine som odpojil loko a cakl som ako pise na posun dovoleny ale 20 min. a nic................... :cry: Co treba zrobit??

Po projetí protijedoucího trafficu by si měl mít postaveno.

LukyMichalovce napsal:
Po upozorneni na ulozenie a nacitanie aktivity za Stepanovem mi to vyhodi chybu ze mi chyba telefon.ace subor.
Tohle řve všem, jak vidno Martin ještě neudělal noční texturu špalků na kolejích, normálně ho nakopíruj do NIGHT v trati, tenhle soubor chybý všem ne jenom, tobě, akorát si jeden z mála co to píše.

alcapone napsal:
LukyMichalovce napsal:
Po upozorneni na ulozenie a nacitanie aktivity za Stepanovem mi to vyhodi chybu ze mi chyba telefon.ace subor.
Tohle řve všem, jak vidno Martin ještě neudělal noční texturu špalků na kolejích, normálně ho nakopíruj do NIGHT v trati, tenhle soubor chybý všem ne jenom, tobě, akorát si jeden z mála co to píše.

No skusim to diky za radu 8)

Od dnešního jsem začal dělat na pokračování aktivity R 1540 z České Třebové do Prahy. :lol: Bude se na co těšit,mám v plánu spoustu věcí a uvidím jestli se mi to vše podaří zrealizovat.Bude toho opravdu hodně. Předpokládané vydání 2 dílu aktivity plánuji až koncem září,jelikož budu mít i dovolenou která zbrzdí tvorbu aktivity. Jinak doufám,že 1 díl se líbí. S pozdravem Milan

Info o stavu pokračování aktivity MG R1540:

V současné době je už ve fázi testování a dolaďování posledních chybyček. Omlouvám se tímto,za zdržení vydání aktivity, ale chtěl jsem aby byla funkční už pod novou aktualizací od p.Šemory. Jako návdavek bude i něco navíc. Vše bude ke stažení na stránkách blackwolfa, a budu Vás o tom informovat jak v tomto vlákně tak ve spolupráci s blackwolfem v burze. :?

S pozdravem Milan

Back
Nahoře