Spuštění aktivity přes Train Store

wolf069

Začátečník
Ahoj, nejsem už úplný nováček, ale potřeboval bych poradit. Stáhl jsem si novou aktivitu, konkrétně Os9147 (Praha - Benešov) a vždy když ji chci spustit objeví se nejdříve že mi chybí jedno vozidlo 749.121 To nikde nemůžu sehnat, ale o to nejde. Dám přesto pokračovat a po chvilce se mi objeví tato zpráva:

Trainstore již čekal na připojení souboru 10 vteřin.
Chcete aby se polkusil znovu?

Ano Ne

Když dám ano po 10 vteřinách to samí, a když ne tak nic. . .

Nevíte si s tím někdo rady??

Myslíte, že to může být tou chybějící 749.121?

Ahoj,
zkus tu chybějící loko nahradit v ConBuilderu jinou 749 a zkus to spustit znova.
Po nahrazení by to nemělo vyhazovat tu chybu s chybějící loko a mělo by se to spustit.

Lukáš

Tak jsem to nahradil, chyba tam už sice není, ale pak mi to zase dá tu nabídku zkusit znova ANO NE

A zjistil jsem že mi to skáče u obou aktivit :(

Jdu přeinstalovat celé msts :(

To čekání na připojení souboru spíš odpovídá problému s uživatelským oprávněním k adresáří s MSTS. Zkoušel jsi prověřit i toto?

Stačí si pročíst návody, jak se instalují věci vytvořené pro XP do Vist, Sedmiček, Osmiček. Opakujeme to stále dokola a nikdo nedbá.
Základní úkon je že při instalaci takového SW neklikáme na Setup nebo nespouštíme automatickou instalaci, ale pravé tlačítko na Setup, a volba "Spustit jako správce". A tak dál.

Dobrý den,
mám taky problém :(

Při spuštění Train Store mi píše tuto chybu :
module: Languages line No ..: 203

takže nevím co dál , a když tedy jedu msts trať Bratislava-Praha aktivitu Vysočina z Bratislavy do Prahy tak mi těsně před nástupištěm v Bratislavě se sekne hra a uplně se vypne a musím to načíst znovu

Nevíte co s tím ?

Chyba Languages line... viem že niekde sa to riešilo ale vôbec netuším kde. Každopádne to nieje tak strašná chyba jedná sa o nezhodnosť jazykov na OS a TS. K tej ďalšej veci. Postupoval si podľa desatora čo má Zbynek aj na DVD a aj tu na stránkach. Máš správne zapísané parameter mem? Bez týchto základných veci sa proste msts hrať nedá. Keď nejsi počítačovo zdatný porpsím niekoho aby mi to urobil, je veľa programov na "vzdialenú pomoc" .

Mal som tiež tento problém po nainšatlovaní češtiny. Tuším, že je nutné všetko inštalovať ako správca - aj Trainstore aj tú češtinu a samozrejme aj spúšťat Trainstore ako správca. Toto samozrejme platí len vo W7.

Back
Nahoře