Modely se skinem najbrt

global07

Začátečník
Dobrý den ,
mám problém s tím že když si vložím libovolný model který má skin najbrt když jí vložím do trainsetu tak pochopitelně překontroluju všechno v eng souboru a když pustím hru tak není vidět v seznamu volitelných vozidel ve hře ale to je prej zásluhou souboru v consetu a problém je stím jak ho mám vytvořit. Prosím poraďte.

Ak som pochopil správne, nemáš vytvorenú súpravu, postupuj podľa tohto http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842 Ak sa mýlim, tak tento príspevok ignoruj :)

Naposled editoval moderátor:
global07 napsal:
Dobrý den ,
mám problém s tím že když si vložím libovolný model který má skin najbrt když jí vložím do trainsetu tak pochopitelně překontroluju všechno v eng souboru a když pustím hru tak není vidět v seznamu volitelných vozidel ve hře ale to je prej zásluhou souboru v consetu a problém je stím jak ho mám vytvořit. Prosím poraďte.

Dřív než založíš nový vlákno, tak se zkus rozhlídnout po fóru zda tam někde na tvou otázku není odpověď. Věř mi, jsou jich stovky. Takže koukni do FAQ.

Model 843 014 ( Najbrt skin )

Dobrý den ,
mám problém s tímto modelem který když jsem nainstaloval jel v pohodě ale když jsme omylem změnil Rozlišení tak se mi při načítáni trasy vlaku sekne a spadne hra cca 80 %. A skoušel sem i změni rozlišeni do původního stavu a pro upřesnění mám přesné nstavení jako trat BP - od pana Šemory.

RE: Model 843 014 ( Najbrt skin )

Po změně rozlišení jsi udělal reinstal Binu, nebo ne?? ;-) Myslim že odtud vítr vane....

Ano , udělal sem reinstal a už to jde :)
Jen mám tet nový problém a to sím že mi vlaky v nějákých častech trati lítájí a nebo sjedou z trati ale nevykoleji jedou třeba po travě či nástupišti a msts si myslí že to jede správně a normlaně takhle udeju několik set kilometru jen po travě napr a normalně mohu vlak řidit :/ co stím ?

Uložit hru před místem než to začne mizet a pak načíst.Nestíhají se ti zobrazovat objekty.Nebo blbě nastavená grafika.

já si myslím že na mém PC se nic sekat ani nemůže ( 6 jadrovej procesor 1/3,5 ghz a 2 GB Grafiku a 8 GB Ramky ...)
Nebude to spíš něčím jako msts bin nebo reinstalci tratě ? ...

Spíš bych zkontroloval to, co máš v nicku, tedy Global :-) Asi budeš mít jiný Global, než vyžaduje trať.

Najskôr si zmršil aktualizáciu (ak si nejakú robil), nesúhlasí databázový súbor .tdb s WORLD súbormi. Krajinu s modelmi kolají máš jednu a databázu, podla ktorej MSTS vie, kade jazdiť, máš inú a výsledok je, že jazdíš kade tade, len nie po kolajách.

global07 napsal:
já si myslím že na mém PC se nic sekat ani nemůže ( 6 jadrovej procesor 1/3,5 ghz a 2 GB Grafiku a 8 GB Ramky ...)
Bin s tím asi nic společného mít nebude, ale špatně nainstalovaná trať resp. její aktualizace ano.
A pokud jde o kvalitu PC, už to tu padlo mnohokrát, že MSTS vzhledem ke stáří svého jádra špatně hospodaří se současnou technickou základnou počítačů, tedy hlavně pamětí.

Back
Nahoře