Error u trati 321

kuba_mudra

Začátečník
Dobrý večer.

Ještě než začnu psát,tak se představím,jelikož jsem nový.
Jmenuju se Jakub,jsem vášnivý strojvůdce Žabek v msts.
Někdy se možná pustím i do modelování,ale to zatím nehrozí.
Snad to stačí.

K tématu:
Nainstaloval jsem si trat 321,vše se zdálo v pořádku,a tu ránu po spuštění trati se na mně vyvalí error že nelze načíst zvukové soubory trati SMS ,máte s tím to nějaké zkušenosti a nevíte jak to řešit? Reinstalace nepomohla.

Děkuji za jakoukoli odpověd
S pozdravem,Jakub

Takže: tohle MSTS dělá, když nestíhá načítat a pomáhá save/load, ale z toho co jsi napsal je mi jasné, že ti vyskočí hned po spuštění. Takže nejdřív zjisti zda ti to dělá jen v Praze, nebo všude. Napadá mě také, zda máš upravený soundcfg.dat od Jacka.

Zdravím.
Tam ten error jsem vyřešil,teď řeším,že nelze načíst konfigurační soubory telefoního vedení,jsem z toho docela zmaten.

Mně to vyhazuje hlášky "SMS" vždycky když se blížím od Bubenče do Holešovic. Hra spadne, pomůže nové načtení a pak se dostanu až za Balabenku na Nové spojení, ale tam většinou následuje další pád.
Pokud to jedu opačně, tj. Wilson-Holešovice, nelze projet. Na Balabence přijde SMSka, hra spadne a nepomáhá nic. Takže na Děčín musím vyjíždět z Masaryčky.
V mém případě je to asi PC. Není špatný ani zrovna nijak slabý, ale trať 321 holt asi vyžaduje ještě výkonnější sestavu. Zjednodušenou Prahu (bez objektů) se mi stahovat nechce. Do inovace PC to holt vydržím. Aspoň že se mi nezasekává hra kvůli hlášení ve stanicích.

Tak přicházím se smutnou zprávou,nic to neudělalo :(
01.png
Ukazuje se vždy,když se přiblížim ke stanci s více jak dvěma kolejema.

Už opravdu nevím :(

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře