Register Fix - nepřídává aktivity

global07

Začátečník
Dobrý den , mám problém stím že když sem si nainstalovam msts a BP tak se v Train simulatoru tool a editor to šlo v pohodě a další přidávané aktivity přes register fixerem to šlo taky v poho ale když mi kamarád přinesl trat 321 a nainstaloval sem ji ( Trat jsem dostal i msts čily jen sem jí extrahoval a hraju ) tak jsem si tam nahazel pár lokomotiv a všechno v poho ale už mi nešel ten editor a tool ... ale tak to bych přežil ale když jsem chtěl naistalovat aktivitu danou pro 321 ale když sem ninstaloval regfix a klik na danou aktivitu tak mi to napsalo že to tam je ale když se mrknu do msts routers a aktivites tak tam ta aktivita není :( A proto se ptám co je špatně a kde má bejt teda umístění msts s traťěma ... protože když to mám v Programfiles x86 / microsoft games / Trains simulator a dále už pak ty soubury ... fakt nevím co mám dělat.

Ideální stav je to mít na "jménodisku:\Hry\Train Simulator"

Já tohle mám např. takto "C:\Hry\Train Simulator"

Dále doporučím prostudovat desatero.

Normálne Windows pozná iba jednu inštaláciu MSTS, ak bola celá inštalácia skopírovaná ako druhá kópia tak sa aktivity nedajú cez apk do nej dostať priamo. Jednou z možností je mať iba jednu inštaláciu a premenováváť a presúvať zložky Global a Routes a Sound, podľa toho na akom Globale sú trate založené. Svojho času som mal v PC 2x naištalovaný Windows a v jednom som mal inštaláciu BP a v druhom 321. Alebo v tej oficiálnej inštalácii vytvor adresár trate a prázdne zložky Actvites, Services atď a ich obsah potom skopíruj do druhej inštalácie.

Pavlík napsal:
Ideální stav je to mít na "jménodisku:\Hry\Train Simulator"

Já tohle mám např. takto "C:\Hry\Train Simulator"

Dále doporučím prostudovat desatero.

Jdu to ihned odskoušet ! :)

No ale to nemôžeš len tak presúvať, musíš tam nanovo nainštalovať MSTS z CD. A je šumák akú cestu a meno adresára zadáš pri inštalácii, systém si to nájde.

A nebo ze složky Utils v MSTS si zkopíruj tsunpack a přes něho vkládej aktivity do MSTS.
Já přes něho vkládám aktivity a jdou mi vložit všechny a všechny se mi zapíší.

Lukáš

dvacka napsal:
A nebo ze složky Utils v MSTS si zkopíruj tsunpack a přes něho vkládej aktivity do MSTS.
Já přes něho vkládám aktivity a jdou mi vložit všechny a všechny se mi zapíší.

Lukáš

"A package filename is required, i.e. tsunpack MyActivity.TAp" Co stím ?

Zkus v tom případě mrknout sem:

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/691&pid=116344#pid116344

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře