Chyba při načítání hry.

851Nemizím

Cestující
Prosím o pomoc, nainstaloval jsem si Bp od pana Šemory všechno fakalo rok.
Ale teď jsem reinstaloval všechno odinstalovane.
Dám instalaci vše krom vozidel a vagonu.
Nainstaluju a naráz

ERROR: reading train database file
File:Trains/Trainset/Default/Default.wag

prosím pomoc.

teď se ukáže pár chyb z vozidlama a naskočí

Unable to open file gui_fonts.dat a hra spadne

Vypadá to na zmršenou prvotní instalaci MSTS. Ta totiž dodává do trainsetu default.wag. A je docela možné, že tam toho chybí víc včetně Binu - to je ta druhá indicie.

Navíc - při instalaci MSTS nejde tuším nejde vypnout instalace vozidel, ale jen default tratí.

Takže ještě jednou - instalace MSTS, update na verzi 1.4, MSTS Bin a pak ten zbytek. Docela fajn je nechat si tam jednu default trať a vyzkoušet, že default instalace MSTS je funkční.

ahoj mám tu problém koupil jsem si teď hru od ubisoftu v modrém obalu hru microsoft train simulator a vše jsem instaloval podle pokynů,ale když chci hru spustit a hrát tak mi to píše dokola ať vložím správné cd a aplikaci restartuju a už jsem udělal cokoli a pořád nemůžu hrát.Prosím poraď te mi někdo co mám dělat.Děkuji za odpověď

Ahoj,
nainstaluj si MSTS BIN
http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html
Nainstaluj napřed Patch, ten v tom žlutém rámečku a potom nainstaluj některý z BINů a mělo by to fungovat i bez CD.

Lukáš

dvacka napsal:
Ahoj,
nainstaluj si MSTS BIN
http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html
Nainstaluj napřed Patch, ten v tom žlutém rámečku a potom nainstaluj některý z BINů a mělo by to fungovat i bez CD.

Lukáš

vyzkouším a potom odpovím zatím děkuji

Ak je MSTS nainštalované z originálneho CD, musí to fungovať bez vloženého CD aj bez MSTS Bin. Predpkladám, že pracuješ pod Windows 7. Odporúčam spustiť inštalačný súbor - setup z CD ako správca.

Lukyyno napsal:
díky moc jde to a ještě jsem se chtěl zeptat jaký bin bys mi dopuručil,v tomhle se ještě nevyznám :)

Já jezdím na tom prvním, co tam je, což je ten 1.7xxxx a jsem s ním spokojen :)

dvacka napsal:
Lukyyno napsal:
díky moc jde to a ještě jsem se chtěl zeptat jaký bin bys mi dopuručil,v tomhle se ještě nevyznám :)

Já jezdím na tom prvním, co tam je, což je ten 1.7xxxx a jsem s ním spokojen :)

ještě jednou prosím nevíš kde najdu návod na vložení vláčků do hry dík

Preštuduj si predovšetkým FAQ - hneď prvá téma na tomto fóre a hlavne sa nauč používať funkciu "Hledat". :cool:

Back
Nahoře