Mě je to jedno... Já zalezu na chalupu, zatíopím v kamnech a je po srandě a nějakej bolševik si ten svůj plyn může strčit do
Teď vážně. To co Ukrajina s tím Ruskem předvádí to je vrchol. Teď zase v rádiu říkaly, že se hádají. Tak oni mají smlouvu, podepsanou smlouvu a stejně se budou hádat. Trošku mi to připomíná situaci u nás ve třídě, kde se na ěčem dohodnem, ale vybraní jedinci (já jím nejsem) se pořád budou hádat.
To Zbyněk: No humanitární pomoc v Afriku, nebo tyhleti vojácí v Afganistánu a v Kosovu to je taková zhovadilost. Co peněz se kuli tomu promrdá a úplně zbytečně (kolik toho pro.. naši politici ani nemluvím). Amercký blbečci si rozpoutají konflikt na středním východě a my tam musíme bejt nasraný. Stojí to prachy a kolik je tam našich firem výměnou za vojenskou pomoc? Vyplatí se tam vůbec líst? Ani náhodou, jenomže jsme zase v nějaký poblízněný organizaci, takže tam ty vojáky musíme poslat nebo by se zbláznili. To ej stejně jak ta slavná evropská unije. Ty nám taky tady budou diktovat kdesi cosi. Stejně tak humanitární pomoc. Ať lidi přispívají, když chtějí, ale ne že bude přispívat stát. Přiznám se že o systému humanitární pomoci vím veliký kulový. jako dobře, chudáci lidi, ale nám nikdo taky nic nedá. Leda že bysme byli cigáni.