Jarní setkání na Olešné

Miky945

Hradlař
Všichni jenž se chtějí přiučit něco o stavbách tratí, dynamických kolejí, silnicích, návěstidel a pod. jsou zváni na sobotní slezinu na Olešnou u Blanska, která se koná 27.4.2013.
Odjezdy autobusú z Blanska - 8:54, 11:15, 13:39
Odjezdy zpět - 16:00, 19:00
Zájemci mě pište SZ.
Z důvodů malosti objektu je účast omezená, takže kdo dřív...?

Zatím se mě přihlásilo šest zájemců,takže pokud je zájem a někdo z okolí Brna se chce něčemu přiučit napište.
Gajdma,rád Tě uvidím,vysvětlíme si to osobně,je to jinak jak jsi pochopil.
Zbyňku Šemoro,Tebe rád taky uvidím,pokud tě Tax sebou vezme,nebo dostaneš odvahu přijet takovou dálku vlakem.
Jinak,pokud se nic nepo..re,budu tam od pátku 10.00 a kdo přijede a náhodou mu ujede autobus,zavolá 603101882. Přijedu pro něj,nebo podám informace.
Mirek
Ps: Toto tel.číslo bude v provozu až pátek - neděle.

Miky945 napsal:
...
Zbyňku Šemoro,Tebe rád taky uvidím,pokud tě Tax sebou vezme,nebo dostaneš odvahu přijet takovou dálku vlakem.
Jinak,pokud se nic nepo..re,budu tam od pátku 10.00 a kdo přijede a ..
Pokud nepojede v pátek, ale slušně v sobotu kolem poledne. (abych nemusel zavírat obchod, nemohu si to dovolit, mám moc placení a peněz málo) A dá vědět předem, ne že zastaví nečekaně před obchodem a spustí poplach. Musím se také psychicky připravit. Kartáček na zuby..., pyžamo....? ? ?
Možná by to nebyl špatný nápad si takto povyrazit. Ale na vlak si netroufám. Deterio něco v emailu naznačoval.

Zbyněk Šemora napsal:
... Pokud nepojede v pátek, ale slušně v sobotu kolem poledne ...

Nemáme problém Ťa cestou vyzdvihnúť, len si dobre rozmysli, či naozaj chceš ísť. Podľa toho zvolíme auto. Ak pôjdeš, musíme vziať viacmiestne auto s benzínovým motorom, ak nie, berieme dvojmiestny diesel. Do piatku máš čas vyjadriť sa. Každopádne či pôjdeš alebo nie, môžeš očakávať súdružskú návštevu :D

Naposled editoval moderátor:
já tam jedu už v Pá odpoledne autem a stahuju Kimira po pul 5 z Brna od hl.n. tak je možné se domluvit a můžeš když tak jet s námi už v Pá

Taxi, na tento víkend nic v plánu nemám, tak klidně na cestu přispěji. Kdy se vracíte ? Jediný problém by byl, že minulý týden jsem marodil (musel jsem chodit do práce, jinak bych už byl dlužník), tak aby se mi něco nevrátilo. Raději se i tepleji obleču.
Samozřejmě za předpokladu, že vyrazíme v sobotu kolem 11. hodiny. Nemohu si dovolit jen tak zavřít obchod, když teď je jediné období, kdy jsou konečně normální tržby. Do konce května toho mám ještě moc platit. Hold jaro opět začalo moc pozdě.

Zbyněk Šemora napsal:
... za předpokladu, že vyrazíme v sobotu kolem 11. hodiny ...

Zbyňku, my prídeme tak medzi 10 - 11 hodinou, takže klídek ... z BA určine nepôjdeme o 6:00 :D Návrat je samozrejme až v nedelu, ale to je deň pracovného kľudu, teda v neděli se nedělá.

Naposled editoval moderátor:
Jak je to s noclehem ? Peřiny s sebou ? Nebo je nějaké rozumné ubytování a za kolik ? Jinak za odvoz se mohu vyrovnat i v Eurech, když pojedu se Slovenskou dopravní společností. :)

Zbyněk Šemora napsal:
Jak je to s noclehem ? Peřiny s sebou ? Nebo je nějaké rozumné ubytování a za kolik ? Jinak za odvoz se mohu vyrovnat i v Eurech, když pojedu se Slovenskou dopravní společností. :)

Hehe, to baba kukala, keď Miki na Rendezi vysypal z igelitu svoje poleurové zlaťáky :D

Ak máš spacák, tak si ho vezmi. Spí sa na madracoch, podobne ako kedysi u Karla Kerberta - kua, to je doba, čo tu už medzi nami neni, pomaly to bude 6 rokov. Akurát včil tam s nami nebude Dráčik.

Tax napsal:
Hehe, to baba kukala, keď Miki na Rendezi vysypal z igelitu svoje poleurové zlaťáky :D
No jo,já tomu nák nerozumím. Tady jdu do hospody s dvouma kilama a vím že mám vosum škopků,ale ty Vaše lováče ňák negómu.Za jedenáct euráčů ve dvacoších a padoších devět Bažantů,no nic proti gustu.Původně to bylo vosum euro a ten zbytek dostala tringoš. :)
Zbyňku,jeden spacák tady ještě mám pokud si Nebulus doveze svůj.???
Jinak každej svůj(Tax má vyjimku).
A ještě voltr - UŽ SU TADY!!!!!!!!!!

Vy jste samá sranda. Nerad bych to znovu odmarodil. To by mne asi už do třetice zabilo. Já mám jen takový spacák, který kdysi dávno naši vyhráli v tombole na MDŽ, když se to ještě slavívalo. Nedávno jsem v něm spal a vydržel jsem to asi hodinu. Hrůza a děs, zima, otlačenej, už nikdy takové radovánky, na to už jsem starej. Ale jako druhá pokrývka se může hodit. Ještě nějaký polštář, abych pohledal.

Zbyňku neboj,v krbu se topí,je tu trenýrovka,ale spacák si vem i ten tombolovej a ňákou deku.A pokud budeš chtít jít na procházku,tak větrovku - vždyť je 20 ve stínu. :rolleyes:
Já su starší a spávám pod širákem. :D

Kimir pojede trochu zláštně sem na toto setkání.V pátek dopoledne budu v Praze na hlavasu.Potom přesun nejspíše Ec 171 Hungaria do Břeclavi.Tam v 14.55.Počkat na pár mašin na fotcení a zpátky na Brno a Blansko.Jelikož to je takto,tak z Břeclavi pojedu až v 18.06 Ec 74 Franz Schubert do Brno hl.n.,tam v 18.37 a z brna mi pojede R 876 Svitava na Blansko.Tam v 19.19.Potom telefon,mám kontakt na 3 lidi,mouka,regedit a miky.Ad pro mě do blanska sjedou.Příjezd Kimira na setkání zhruba o půl 8.Spacák a kadimatku,mám.Chci se optat.Jak je to tam se stravováním.Něco sebou,nebo tam něco bude.Já teda počítám od pátku navečer do neděle.Lukáš

To su borci zvědavé co tam s tím matrošem vygómem. Tolik áčka, aby sme neskončily v odmašťovně. Pač s tímto matriálem toho asi moc ne vygómem. Ale proti gustu žádná křeč. To zas bude v alejích nablito. :D:D:D Se zas pak budu týden učit česky. Ale už se na vás chlapci těším. A aj na všechny statní.:D:D:D

Back
Nahoře