Global/Shapes/US1Rd2l100010d.s

MarosRoman

Začátečník
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o pomoc ,pretože keď zapnem trať .. mi zobrazí ,že nevie nájsť súbor Global/Shapes/US1Rd2l100010d.s
..ten súbor tam je..za skorú odpoveď a radu ďakujem

MarosRoman napsal:
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o pomoc ,pretože keď zapnem trať .. mi zobrazí ,že nevie nájsť súbor Global/Shapes/US1Rd2l100010d.s
..ten súbor tam je..za skorú odpoveď a radu ďakujem
Je k němu i soubor .sd
Mirek

Takové dotazy nepatří do vlákna tratí, ale k dotazům začátečníků. Obdivuji Mikkyho, protože na takto zadaný dotaz nelze odpovědět.
Co je to trať ? To mohou být tisíce prací, co se za těch deset let v MSTS po celém světě postavily. Pokud mám určitou trať, tak na dotaz může odpovědět jen její autor, jestli tam nemá nějakou chybu.
Stručně řečeno na obecný dotaz, mě to nefunguje neexistuje řešení jak odpovědět.

Zbyněk Šemora napsal:
Obdivuji Mikkyho, protože na takto zadaný dotaz nelze odpovědět.
Zbyňku,máš samozřejmě ve všem pravdu,akorád mě napadlo,jestli tam má .sd soubor. Dál mě taky už nic nenapadá,akorád,asi,že je to silnice. :D
Jinak,kdy mě už specialně Ty,přestaneš komolit nick? :D
Ber to s humorem. :D:D:D
PS: MarosRoman otevři si .sd soubor jestli sedí záhlaví.Pokud ano musíš napsat více informací.

Miky945 napsal:
...Ty,přestaneš komolit nick? :D
Ber to s humorem. :D:D:D...
Já napsal 2k. Já nevím, co mi ta klávesnice blbne. Sorry. To i u jiných slov. Asi pozůstatek koktání :) Jinak 945 nepíši, beru to jako příjmení a špatně se to skloňuje. :)
Jak by se tedy mělo oslovovat? Mikydevětsetčtyřicetpětko ? To je na mě moc dlouhé. Já jsem těm všelijakým nickům ještě nepřišel na chuť. Právě z těchto důvodů. Hodně lidí má jako nick číslo lokomotivy. Takovým by se zdrobněle dalo říkat mašinko, lokomotivo, motoráčku, peršingu, brejlovče,... ale když má někdo nick podobný nejsložitějšímu přístupovému heslu, tak to už jsem opravdu v koncích. Takového člověka zapomenu, jen co se na sekundu otočím od monitoru. :)
Samozřejmě brát s humorem. Ale člověku se uleví, když si postěžuje co jej trápí :) :) .

Back
Nahoře