Repainty Kadr

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kadr
  • Datum začátku Datum začátku
Martens napsal:
Až teĎ jsem si všimnul, že ten prototypnemá červené návěstní svítilny a má jenom bílé ..... a já furt, co mi tam chybělo.....tak bacha při klonování engu, aby tam nesvítily koncovky z ničeho.

Jak se to tam řešilo s červenými svítilnami? Filtr na sklo nebo obarvená žárovka (ta se mi jeví z hlediska barevné stálosti jako nejméně pravděpodobná) ?
Světla jsou vytvořená úplně nová,zatím vše funguje jak má.

Martens napsal:
Jak se to tam řešilo s červenými svítilnami? Filtr na sklo nebo obarvená žárovka (ta se mi jeví z hlediska barevné stálosti jako nejméně pravděpodobná) ?

To by chtělo vidět. Bohužel to nemám vyfocené. Barevná žárovka tam není. uvnitř paraboly je malé červené sklíčko. za ním je žárovka na červené světlo. Před sklíčkem je bílá žárovka jako bílá pozička. Pomocí písmen to vypadá asi takto:

BŽ/červené sklíčko/parabola/BŽ/čočka nebo sklo.

BŽ - bílá žárovka

Martens napsal:
Až teĎ jsem si všimnul, že ten prototypnemá červené návěstní svítilny a má jenom bílé ..... a já furt, co mi tam chybělo.....tak bacha při klonování engu, aby tam nesvítily koncovky z ničeho.

Nejen prototyp, ale celá první série. Předpokládám, že světla jsou stejně řešená jako u bert, krokodýlů, singrovek, atd. Tam žádné filtry nejsou a červené většinou svítí jako bludička.

Vyzerajú živo. Takéto skiny mám rád. Ešte by ma zaujímalo, ako si poriešil zásuvky na 0409 ?

Čau Kadre fakt pěkné ale měl bych dotaz jestli nechystáš skin motorového vozu 810.423 :?:

Naposled editoval moderátor:
Robo:Dobrá duše Ondřej Janiš mi s tím pomohl,vymodeloval nové jako freightanim
Zubacka:Sice nevím konkrétně co to je zač ale když to nafotíš tak nevydím problém.

Kadr napsal:
Zubacka:Sice nevím konkrétně co to je zač ale když to nafotíš tak nevydím problém.
Není ,náhodou ,porucha na tvých stránkách? Nejde ni to v ničem otevřít.

Matýsek napsal:
Kadr napsal:
Není ,náhodou ,porucha na tvých stránkách? Nejde ni to v ničem otevřít.
Ahoj,ty stránky nejsou moje ale Kanka :roll: ,musíš se obrátit na něj.Mimochodem ty skiny tam ještě nenajdete.

Vďaka za odpoveď. Som inak zvedavý, či sa nájde odvážlivec, ktorý by upravil štvorkovú kabínu pre 0409. :lol:

Kadr napsal:
Ahoj,ty stránky nejsou moje ale Kanka :roll: ,musíš se obrátit na něj.Mimochodem ty skiny tam ještě nenajdete.
Díky Ti za odpověď ,mimochodem ty skiny jsou bezvadný. Už se těším až si je budu moci stáhnout.

Robo napsal:
Vďaka za odpoveď. Som inak zvedavý, či sa nájde odvážlivec, ktorý by upravil štvorkovú kabínu pre 0409. :lol:
Podle mě je kabina stejné jako obyč 754,jestli se mýlím tak mě prosím opravte.

Robo napsal:
Ak si dobré pamätám, Ex T478.4001+2 nemajú ARR a namiesto OBE (BSE) majú BS2.
Co jsem jentak letmo nahlédl do té 001 tak BSE sem tam myslím viděl ale nejsem si jistý,kazdopádně tu kabinu by potom mohl někdo spáchat :twisted:

Back
Nahoře