Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co nejde stáhnout?Stačí když tukneš na tu krabičku s nápisem "RAR"Čuřil napsal:Me to nejde stahnout, pouzivam Fresh Download![]()
![]()
P.S. Neslo by to dat na e-disk ci rapidshare ?
DieselEngineMaxRPMChangeRate ( 100 )
DieselEngineMaxRPMChangeRate ( 25 )
TrainBrakesControllerMaxApplicationRate ( 2 )
TrainBrakesControllerMaxReleaseRate ( 2 )
TrainBrakesControllerMaxQuickReleaseRate ( 4 )
TrainBrakesControllerMaxApplicationRate ( 1.0 )
TrainBrakesControllerMaxReleaseRate ( 0.5 )
TrainBrakesControllerMaxQuickReleaseRate ( 1.5 )
V tom engu sem se nehrabal jen sem ho zkopíroval.A upozornil sem na to že u té bangle není eng.Čuřil napsal:Diky uz to funguje, jen se chci zeptat, stahnul jsem si model cd_742156, ale uvnitr v archivu chybi ENG soubor.
Dale mam takovou poznamku proc u brejlovcu uvadite hodnotu,
, kdyz Jacek na svych strankach ohledne zvuku doporucuje tuto hodnotu ?Kód:DieselEngineMaxRPMChangeRate ( 100 )Kód:DieselEngineMaxRPMChangeRate ( 25 )
A to nemluvím o dalsich parametrech jako napriklad, ktere maji mit hodnotu aby zvuky fungovaly OK takovouKód:TrainBrakesControllerMaxApplicationRate ( 2 ) TrainBrakesControllerMaxReleaseRate ( 2 ) TrainBrakesControllerMaxQuickReleaseRate ( 4 )Kód:TrainBrakesControllerMaxApplicationRate ( 1.0 ) TrainBrakesControllerMaxReleaseRate ( 0.5 ) TrainBrakesControllerMaxQuickReleaseRate ( 1.5 )
Kdyz tohle nenastavi autor engu aby byly kompatibilni s Jackovymi zvuky pak to to zacne vselijak zlobit a divime se, ze nam to ci ono nefunguje ve hre:idea:
NEČuřil napsal:No a kde ten eng stahnu ? To jako cely model nemam stahovat a pockat az nekdo vyda eng ?![]()
Nic proti, ale to mají udělat všichni? myslím, že se se firma neměla jmenovat ČKF, ale DODO.... DOdělej DOma....Kadr napsal:NEČuřil napsal:No a kde ten eng stahnu ? To jako cely model nemam stahovat a pockat az nekdo vyda eng ?![]()
Eng si naklonuj od Čoudy a přepiš si názvy na 156
Dobře tak tady máte příslušný engMartens napsal:Nic proti, ale to mají udělat všichni? myslím, že se se firma neměla jmenovat ČKF, ale DODO.... DOdělej DOma....Kadr napsal:NEČuřil napsal:No a kde ten eng stahnu ? To jako cely model nemam stahovat a pockat az nekdo vyda eng ?![]()
A pak se div, že ten polotovat někdo použije v aktivitě....díky za docela super chaos ....
Už jsi tady někdy nebo na trainzu viděl nějakého skinaře, který pustí sice skin, ale v MSTS k tomu jaksi nedodá eng?
Nic proti - skin vypadá hezky, což o to, ale ten polotovar to docela shodil a tvrdím, že takovýto přístup dopředu osuzuje takto distribuované věci k použití běžnými uživateli.
http://uloz.to/24425/cd_742156.eng
bob57_cz napsal:Nezabalený do archivu... to ho zase bude mít polovina stahovačů nabouraný cestou, jako nedávno jsem tuhle takto něco dostal nezabalené a to bylo v tom eng domalovaného smetí ..!! Napodruhé zabalený pak už byl v pořádku.Kadr napsal:Dobře tak tady máte příslušný eng
http://uloz.to/24425/cd_742156.eng
Uvědomte si, že distribuční servery takový soubor identifikují jako prostý text a překládají jej na různé formáty a přidávají paketové značky. Zabalený archiv předávají jako bin soubor.
A opět děkuji za text "za rohem"...
http://uloz.to/24431/cd_742156.rar
Martens napsal:Nic proti, ale to mají udělat všichni? myslím, že se se firma neměla jmenovat ČKF, ale DODO.... DOdělej DOma....Kadr napsal:NEČuřil napsal:No a kde ten eng stahnu ? To jako cely model nemam stahovat a pockat az nekdo vyda eng ?![]()
A pak se div, že ten polotovat někdo použije v aktivitě....díky za docela super chaos ....
Už jsi tady někdy nebo na trainzu viděl nějakého skinaře, který pustí sice skin, ale v MSTS k tomu jaksi nedodá eng?
Nic proti - skin vypadá hezky, což o to, ale ten polotovar to docela shodil a tvrdím, že takovýto přístup dopředu osuzuje takto distribuované věci k NEpoužití běžnými uživateli.
Řekl bych, že běžní uživatelé už dávno v MsTS vymřeli. MsTS svým systémem vyžaduje určité znalosti ohledně instalací, adresářů atd. atd.Čuřil napsal:Naprosty souhlas :bounce: :salut:
To je jako kdyby Zbynek Semora pri kazde aktualizaci nedodal dejme tomu shapes files nebo ace files. Potom je to nedodelek a opravdu to odrazuje typicke uzivatele.![]()
Znalost adresářů - to ano, ale aby si každý dodělával engy ke skinům?????? Trošku bullshit a opravdu odfláknutá práce.....docela mne mrzí, že se toho zastává ten, který chce distribuce modelů právě pomocí instalákůVrbam napsal:Řekl bych, že běžní uživatelé už dávno v MsTS vymřeli. MsTS svým systémem vyžaduje určité znalosti ohledně instalací, adresářů atd. atd.Čuřil napsal:Naprosty souhlas :bounce: :salut:
To je jako kdyby Zbynek Semora pri kazde aktualizaci nedodal dejme tomu shapes files nebo ace files. Potom je to nedodelek a opravdu to odrazuje typicke uzivatele.![]()
Ano, na distribuci instalákama jsem přistoupil kvůli tomu, aby to bylo tzv. blbuvzdorné a nechodily tuny mailů typu "mě to nejde", "já nevím co s tím", přeci jen člověk je tvor líný a na co si přidělávat práciMartens napsal:Znalost adresářů - to ano, ale aby si každý dodělával engy ke skinům?????? Trošku bullshit a opravdu odfláknutá práce.....docela mne mrzí, že se toho zastává ten, který chce distribuce modelů právě pomocí instaláků![]()
Martens napsal:Trošku bullshit...
Hovadina, nesmysl...stačilo si zajít na http://www.seznam.cz a zkusit si to nechat přeložit :idea:Čouda napsal:Martens napsal:Trošku bullshit...
Můžete mi prosím vysvětlit význam tohoto slova. v doslovném překladu by to znamenalo něco jako býčí trus (slušně napsáno)
Čoudo, zkus, prosím Tě, někdy popřemýšlet, zda-li by nebylo lepší upřednostit kvalitu před kvantitou Tvých příspěvků. DíkyČouda napsal:Martens napsal:Trošku bullshit...
Můžete mi prosím vysvětlit význam tohoto slova. v doslovném překladu by to znamenalo něco jako býčí trus (slušně napsáno)
Měě to fachčííí, zkus to ještě jednoubob57_cz napsal:Na stahovací stránku se sice dostat lze, ale stáhnout už ne = Web nemůže zobrazit tuto stránku.Kadr napsal:Dobře tak naposledy to sem dávám.V archivu je vše co by mělo a ještě upozornuji že eng je Čoudy!
http://uloz.to/24585/cd_742156.rar