Repainty Kadr

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kadr
  • Datum začátku Datum začátku
Teda.Ta 371 005-0 se ti opravdu povedla.Už jsem si říkal jestli někdy v MSTS spatří světlo světa.A ta 750 samozřejmě taky.Smekám před tebou klobouk.

Zdravím.

Ježíšek bude předčasně nadělovat i u mě.Ještě bych chtěl popřát všem Veselé vánoce a mnoho úspěchů v novém roce.Velké díky patří Tomáši Novotnému(Tomes) za velkou podporu,díky.

Zde malí seznam vozítek:

750 061-DKV Ústí nad Labem
750 330-DKV Plzeň
750 409-DKV Ústí nad Labem(Za freightanim děkuji O.Janišovi)

753 006-DKV Ústí nad Labem
753 301-DKV Ústí nad Labem

810 222-DKV Brno(Díky Čoudovi za foto)

Pro milovníky 810 tu mám malé překvapení v podání novích zvuků.Ke zvukům je potřeba stáhnout upravené ENGy jinak nefungují.Jedná se o moje první zvuky pro konkrétní řadu takže nečekejte zázrak.

Vše je zatím Zde.U Kanka to bude o něco déle.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img153.imageshack.us/img153/7914/scrgrb0yh1.jpg

Pánové

Stáhl jsem si eng na 810 a stále mě tam něco chybí.

Zkuste si přelézt z jiné mašiny na vaše i ostatní orchestriony. Za pár sekund skončíte pro prázdnou naftu. Takhle budu nucen poslat s aktivitou i eng, který bude toto EngineVariables ( 80 ) mít. Mám to nad NAME a číslo v závorce je nafta v galonech. Pokud je to moc, tak se omlouvám. Nevím jak velkou mají motoráky nádrž.

Podívejte se prosím ještě na 750409, shazuje mě simulátor. Zřejmě to dělají ty zásuvky.

Joska

Zdravím.

Ty 810 jsou zajímavé,potom na to mrknu každopádně kdo si doposavaď stáhnul snd_810 tak ať si to prosím stáhne znova.Zvuky jsou obohaceny o start-beh-stop motoru.Archiv s 750 409 stáhněte také prosím znova.Díky

Vďaka za skiny, len mal by som pár pripomienok k 753 301.
Stroj je to pekný, len škoda, že je zrkadlovka, lebo ak by si fotil aj druhý bok, nádrž na druhej strane je iná. Záplata je len na jednej strane. Potom na čelách vidno zrejme časť, z predchádzajúceho modelu, na ktorý si robil 301-ku - medzi pruhom a rámom vidno kúsok červenej po obvode čela.

Robo napsal:
Vďaka za skiny, len mal by som pár pripomienok k 753 301.
Stroj je to pekný, len škoda, že je zrkadlovka, lebo ak by si fotil aj druhý bok, nádrž na druhej strane je iná. Záplata je len na jednej strane. Potom na čelách vidno zrejme časť, z predchádzajúceho modelu, na ktorý si robil 301-ku - medzi pruhom a rámom vidno kúsok červenej po obvode čela.
Díky za postřehy,alespoň mám co napravovat.

Mal by som pár postrehov k snd_810, ide o to, že na voľnobeh v kabíne nepočujem vôbec nič, keď dám motor do výkonu počujem ho až po pridaní cca štvrtiny výkonu, robí to aj ostatným? Taktiež nefunguje dlhý klason, teda aspoň mne.

duuso napsal:
Mal by som pár postrehov k snd_810, ide o to, že na voľnobeh v kabíne nepočujem vôbec nič, keď dám motor do výkonu počujem ho až po pridaní cca štvrtiny výkonu, robí to aj ostatným? Taktiež nefunguje dlhý klason, teda aspoň mne.
Ahoj.

Duuso ke zvukům sem přidal start-beh-stop motoru který se aktivuje klávesou "V".Bohužel sem to nahrál na web když už zvuky byly venku takže si to musíš stáhnout znova.Omluvám se.Díky

Ahoj

Startování a chcípání motoru, te v pořádku, akorát proč to nemáš pod P. Při neutrálu je slyšet lupání při smyčce. A věc co se mě nelíbí je zvuk motoru v běhu. Teda nevím co jezdí u vás za orchestriony. Ale ani jeden náš takovej zvuk nemají. To mě připomíná spíše motor na 814.

Joska

alcapone napsal:
Ahoj

Startování a chcípání motoru, te v pořádku, akorát proč to nemáš pod P. Při neutrálu je slyšet lupání při smyčce. A věc co se mě nelíbí je zvuk motoru v běhu. Teda nevím co jezdí u vás za orchestriony. Ale ani jeden náš takovej zvuk nemají. To mě připomíná spíše motor na 814.

Joska
Ta smyčka už je opravená.Mimochodem každá 810 jinej zvuk.Pokud to umíš udělat lépe tak do toho,navíc sem psal že to jsou moje první zvuky takže žádnej zázrak.

Ty čéče to by nebyl špatný nápad, rachotinám dát zvuk od Jacka (nic proti tvé práci) a ne zgenerálkové dát tvoje. Jedna už u nás jela s tímhle zvukem motoru. A i uvnitř bylo tišejc. A ten zvuk převodovky či co to je, tak ten používají když jedou z 0 na 60 km/h v jedné rychlosti, žádné cukání, žádné zařazení převodovky. Je furt v tahu. Ale mají to jenom na tuhle rychlost, když vyjedou na trať s vyšší rychlostí, tak tam už jim to řadí stupně.

Joska

Ad Alcapone:

810 před a po hlvní�pravě �ou naprosto stejné. �žná � �hlučňoval�épe pros�r pro cestující, ale � �vím. když se�odíváš�espod n�t��otor tak tam je nějaká vata a alo�l :�l: :lol:

že neřadí? Neřadí,�o kd� j�e so� a�á tam dr�ej měnič. Při � (automat tak�-6�jak�a kterým stroji) ten druhej zablok�e a tím dojde prakticky k vyřazení�řevodovky - klikovka j�spoj�a �kardanem(ve skutečnosti je to tam trošku jinak-chtělo by to nákres). ja�ile se už al�jede s tax� tak na rozjezd prv� pak druhej a na 60ti dva blok - záleží podle otáček. jedna blok se nejez� l��s taxem d��ti promile, kdy by se ji�k uvařil motor.�

Čouda napsal:
Ad Alcapone:

810 před a po hlvní�pravě �ou naprosto stejné. �žná � �hlučňoval�épe pros�r pro cestující, ale � �vím. když se�odíváš�espod n�t��otor tak tam je nějaká vata a alo�l :�l: :lol:

že neřadí? Neřadí,�o kd� j�e so� a�á tam dr�ej měnič. Při � (automat tak�-6�jak�a kterým stroji) ten druhej zablok�e a tím dojde prakticky k vyřazení�řevodovky - klikovka j�spoj�a �kardanem(ve skutečnosti je to tam trošku jinak-chtělo by to nákres). ja�ile se už al�jede s tax� tak na rozjezd prv� pak druhej a na 60ti dva blok - záleží podle otáček. jedna blok se nejez� l��s taxem d��ti promile, kdy by se ji�k uvařil motor.�
Moc hezky jsi to napsal ,jen by to chtělo přeložit do češtiny.

Fíha!! nestíhám se divit co to forum provedlo s mím příspěvkem. Dám ruku do vohně za to, že jsem to napsal správně bez těch otazníků apod. Achjo. Já už to znovu psát nebudu zkuste si to přeluštit :-D:-D:-D:-D

Back
Nahoře