Zssk 240 zvuky

Stav
nelze přidat další příspěvky.
v readme CABU je napsané :Archív „cab240zssk“ skopírujte do zložky MSTS/Trains/Trainset/common.cab.
Kabína je naladená na engy verzie 1.08, v prípade voľby tejto kabíny je v „eng“
súbore zvolenej lokomotívy potrebné nahradiť položku „cabview“ týmto
textom:
CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zssk.cvf" ) – verzia bez EDB
CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zsskedb.cvf" ) – verzia s EDB
CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zscs.cvf" ) – verzia ZSCS bez EDB
Kabína je kompatibilná s MSTS Bin od verzie 1.7 vyššie. V archíve nájdete 3
verzie cvf:
-240zssk, ide o verziu ZSSK bez EDB, väčšinou stroje zo SPD Bratislava
-240zsskedb, ide o verziu ZSSK s EDB, väčšinou stroje zo SPD Nové Zámky
-240zscs, verzia ZSCS bez EDB s rádiostanicou VS67

já tam mám : CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zsskedb.cvf" )
HeadOut (1.7 3.2 5.7 )

CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zsskedb.cvf" ) <--- tohle tam mám já.

CabView ( "../../common.cab/cab240zssk/240zsskedb.cvf" ) – verzia s EDB

Tak potom buď nerobíš niečo podľa návodu, ale nepíšeš pravdu.....AK je to kabína s našej stránky od Nebulusa a Duusa , tak tie sú 100% funkčné.

dem napsal:
Tak potom buď nerobíš niečo podľa návodu, ale nepíšeš pravdu.....AK je to kabína s našej stránky od Nebulusa a Duusa , tak tie sú 100% funkčné.

Našel jsem to nevím proč ale ukázalo se mi sound fail game down. Mám to tedy.

Toto sú pre mňa nejaké ťažké záhady.....Stiahnete si normálne funkčný balík....Urobíte všetko podľa návodu a nejde Vám to. A potom náhle vyrukujete s riešením, ktoré je ešte absurdnejšie ako to, že Vám to nešlo....A to už nie si prví prípad....Fakt tomuto nejak nerozumiem.

dem napsal:
Toto sú pre mňa nejaké ťažké záhady.....Stiahnete si normálne funkčný balík....Urobíte všetko podľa návodu a nejde Vám to. A potom náhle vyrukujete s riešením, ktoré je ešte absurdnejšie ako to, že Vám to nešlo....A to už nie si prví prípad....Fakt tomuto nejak nerozumiem.

Bohužel jsem udělal chybu s cab.sms ale už je všetko Ok, to musíš nadále řešit dem?

Ano, pretože kvôli cab.sms ti nepadne hra.....Len ti vypíše chybu vo zvukoch. Na zobrazovanie kabíny to nemá absolutne žiaden vplyv.....A potom keď si niečo robil s cab.sms tak si nedodržal postup v readme. V tom súbore sa ti nikto neodporúčal vrtať...

Ty si už druhý, ktorí sa snaží presvedčiť iných, že zvuky a kabína nejak spolu súvisia a , že kvôly zvukom sa mu nezobrazuje kabína.......Už to neskúšajte..

dem napsal:
Ty si už druhý, ktorí sa snaží presvedčiť iných, že zvuky a kabína nejak spolu súvisia a , že kvôly zvukom sa mu nezobrazuje kabína.......Už to neskúšajte..

padalo to a ukazovalo cab.sms fail!!

851Nemizím napsal:
proste to nejde a místo kabiny tam je jen žlutá barva...

A to všetko len kvôly cab.sms..........(okrem toho kždú chvíľu tvrdíš niečo iné)

Bez komentára.......

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře