Sešitové jízdní řády

Ahoj, díky za odkaz, já ale hledám sjř. pro fíry, co se vozí na mašině, kde jsou průjezdy stanicemi + HDV, rychlost atd.
Dan

Prosím, mám takový specifický dotaz, mohl by být nákladní vlak vypraven ze stanice dříve než má odjezd v sjř.? Konkrétně Pn 44810:
Kúty 16:30 - 17:31 a vlak by byl vypraven v 17:28, kdy je trať směr Lanžhot volná, aby byl v Břeclavi načas.
Předem díky. Dan

Já myslím, že ho klidně můžeš vypravit. Nákladní vlaky se nějakým jízdním řádem moc neřídí. Jedou, když jsou pohotoví a když je volná trať.

Dan J. napsal:
Prosím, mám takový specifický dotaz, mohl by být nákladní vlak vypraven ze stanice dříve než má odjezd v sjř.? Konkrétně Pn 44810:
Kúty 16:30 - 17:31 a vlak by byl vypraven v 17:28, kdy je trať směr Lanžhot volná, aby byl v Břeclavi načas.
Předem díky. Dan

U nákladního vlaku se na to moc nekouká, kolikrát jsme jeli i tři hodiny s náskokem.

Díky moc za info, ano opravdu užitečná informace pro tvorbu aktivit. Konkrétně v mém případě chci dát hráči fóra pár minut, poněvač v Břeclavi musí být včas kvůli najíždění postrku na soupravu, ketrý je v MSTS bohužel závislý na výchozím čase traffic, nikoliv příjezdu nákldaního vlaku do stanice a při pozdním příjezdu by se aktivita chovala nekorektně, tudiž je opatřena kontrolním časovým bodem.
Dan

Anebo třeba pravidelný vjezd na obsazenou kolej ...

Je to hodně nešťastně napsáno. Spíše by to mělo být, že pro nákladní vlak tam platí všechno, kromě časů příjezdů, odjezdů a pobytů.

Ahojte, ak by mal niekto z vás slovenské ZCP pdf, poslali by ste mi ich na mail? Ďakujem.

Zdravím,prosím co znamená to kolečko ve sloupci 2 v Nymburku?Díky.
4588e537faba9807bde73775bf0cb41d.jpg

Naposled editoval moderátor:
Citujem slovenskú vysvetlivku: stanica (výhybňa) ak je pri vlakoch s prepravou cestujúcich výprava návesťou hlavného návestidla zakázaná.
Chápem tomu tak, že odchod ti musí dať výpravca.

Je to tak. Zmizela černá kolečka tam, kde je možná výprava vlaku hl. návěstidlem, naopak přibyla miniaturní "výpravka" v TJŘ tam, kde se dává odjezd výpravkou.

Pánové zdravím.
Najde se někdo, kdo by mi na mejl poslal jízdní řády pro Slovensko na tento rok 2014? Opět JŘ co má fíra v mašině, kde jsou i nákladní vlaky.
Předem mockrát díky.
Dan

Back
Nahoře