Sešitové jízdní řády

Zdravím
Nemáte někdo k dispozici Plán řadění nákladních vlaků ND pro aktuální GVD?
Díky

Pánové zdravím, nevíte prosím někdo, zda se někde nedají stáhnou sešiťáky pro ČSSR z let 1988/89? Předem díky za jakoukoliv informaci.
Dan

Zde jsou k dispozici naše SJŘ nákladní i osobní:
WAREZ
Pokud již byl link ke stažení uveřejněn, tak se omlouvám.

Zdravím.
Tak buď jsem slepý jak patrona, ale ať hledám jak hledám, nemohu najít v sešiťáku jak 2010/11, tak 2011/12 trať 518, je tam 517 a pak 519 a 518 nikde?
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím.
Tak buď jsem slepý jak patrona, ale ať hledám jak hledám, nemohu najít v sešiťáku jak 2010/11, tak 2011/12 trať 518, je tam 517 a pak 519 a 518 nikde?
Dan

Tratě z 518 (Kolín-Ledečko atd.) jsou nyní v 515 .
Zdeněk

Díky moc. Ano bylo to tam a ještě jedna otázečka pro znalce poměrů na Masaryčce. Os 8602 dle minulého GVD má v sjř. uveden vjezd na obsazenou kolej. Nevíte prosím k čemu u nástupiště přijíždšl?
Dan

Ahoj.
No, dělám si takovou oddychovku, než mi dojdou upravené modely k aktivitě Záloha Letohrad, dělám aktivitu Os 8602 dle GVD 2010/11 z Pardubic do Prahy Masaryčky. No a dejme tomu jedu v pátek a zde je řazení:
http://www.zelpage.cz/razeni/11/vlaky/cd-8602
To se v Kolíně napojuje další souprava? Nebo v pracovní den to jede pouze z Kolína? Jinak Os 8602 příjezd Msarykovo přechází na Os 9309 odjezd 7:10
http://www.zelpage.cz/razeni/11/vlaky/cd-9309
A v tu samou dobu odjíždí Os 9630 do Kralup, tak že by jely tyto vlaky ze stejné koleje?
Dan

No já myslel na masaryčce, ale když vidím, že jedou 2 už cestou tam, tak to bude nějak jinak. Ale zase teda nevím jak, zase aby se to do perónu vešlo. Však jsem ale psal, že se jedna pouze o domněnku.

Jasně, právě, že potřebuji vědět jestli jedou ty dva, nebo jen jeden z Prdubek v pátek a ta zadní část v prac. dny z kolína, nebo jestli ta zadní na mne najede v pracovní den? To je dotaz navíc, do té Masaryčky jsem šoupnul na obsazenou Os 9630 a hotovo.:D Jinak tuto aktivitu dělám jen kvůli najbrtím ešusům a žabotlamě, aby se taky protáhly Ronoathovy skiny.;)
Dan

Dle želpage ta druhá 471 jede v úseku Kolín-Praha jen v kladiva/prac. dny/.
Ta 9630 jezdí dle želpage od jinud než 8602/9309. Nemůže být psáno vjezd na obsazenou kvůli tomu, že to tam musí být do kusých? P.S BP nebo 321 smím-li vědět?

lukas matura napsal:
Dle želpage ta druhá 471 jede v úseku Kolín-Praha jen v kladiva/prac. dny/.
Ta 9630 jezdí dle želpage od jinud než 8602/9309. Nemůže být psáno vjezd na obsazenou kvůli tomu, že to tam musí být do kusých? P.S BP nebo 321 smím-li vědět?
Ahoj. BP, mám nahozeno kvůli aktivitě Záloha Letohrad a než se s aktivitou pohnu, tak vzniká tahle rychlokvaška osbáku.:D

Dane, tu poznámku tam mají snad všechny osobáky. Já si myslím, že je to pro "strýčka Příhodu", kdyby jim na té kusé něco zůstalo. Jinak vlaky jezdí normálně na volnou kolej. Alespoň o víkendu jsem tam nikdy nic jiného neviděl.

Os 8602 o víkendech solo z Pardubek na Masaryčku a v kladiva pouze z Kolína na Masaryčku (to by mělo být 2xEšus). Pro oba dva Ešusy je v kladiva toto jejich první výkon toho dne.

Os 9630 a Os 9309 neodjíždějí ze stejné koleje.

lukas matura napsal:
Nemůže být psáno vjezd na obsazenou kvůli tomu, že to tam musí být do kusých?
Ne e! ;) Nejedná se o vjezd do kusých, protože vlaková cesta končí pár metrů před kozou u cestového návěstidla. Je to tak, jak píše Michal. Vjezd na obsazenou mají v sešiťáku všechny panťáky pro případ potřeby (např. mimořádná výměna jednotek, nedostatek volných kolejí, netočí se výhybka, apod.) U koncových stanic je to celkem časté, protože tam vlaky nemohou projíždět. I když v případě TGM je to celkem zbytečné, protože díky "jopce" v případě vjezdu na obsazenou se stejně musí jezdit na přivolávačku. Ale je fakt že výpravčí je v tomto případě při eventuelním najetí na stojící soupravu krytý - figuruje pouze jako svědek.

Back
Nahoře