Sešitové jízdní řády

Tak mám špatnou zprávu. Pomůcky, které byly k nalezení na g-v-d.eu jsou pryč.

Zároveň chci touto cestou požádat kohokoliv ochotného, kdyby mi letošní pomůcky poslal, protože se mi podařilo je smazat.

Předem děkuji.

Jak jsou pryč? Web s pomůckami ještě včera fungoval normálně jen na jiné doméně. Hledej šmudlo ;-)

Ahoj, tak 440 dorazil z Košic do Prahy hlavního. :-) Chtěl bych se pozeptat proč je nadpis rychlíkuz Prahy s lomítkem a co znamená to písmeno "h", jen tak mimochodem, proč je v jř. uvedená ta 380, když to tahá do Ústí banán?
440 sjř.jpg

Předem díky. Dan

Dane písmeno h podle mě znamená že vlak jede v obráceném řazení.Bo jak koukám tak to nemá jen 440,ale i třeba 174,170,476.Ale aď to radši poví zkušenej fíra.

Ahoj, no... To by bylo divné, poněvač souprava R 440 se objíždí v Přerově, Praze hl.n a Ústí nad Labem. Tady je ve zhlaví jř. hlavák až Holešovice, takže by se objíždělo v holešovicích. :-)

To netuším,ale co jsem koukal na 174,170,172 či 476 tak všechny maj taky písmeno h.A z prahy na sever jedou v opačném řazení.V sjř 527 teda,v sjř 501 to je bez h.Takže bych soudil podle toho že h značí souprava je v obráceném řazení.

Ahoj, protože není možné, aby v jeden den jely dva vlaky se stejným číslem po stejné trati (v tomto případě odb.Balabenka - Praha hl.n.), používá se u jedné jízdy index h

Ahoj.
Prosím neví někdo pod jakými čísly vlaku jezdi (nebo nejépe kdyby měl někdo jř. pro fíru) Hvozdnický Expres Opava - Svobodné Heřmanice? Zde: http://hvozdnickyexpres.cz/ je totiž uveden jen odjezd a příjezd do cílové stanice, ale procenta brždění, či ohlašovací povinnost ve stanici nikoliv.
Předem díky za pomoc. Dan

Back
Nahoře