Sešitové jízdní řády

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Nevíte kam se poděla z sešiťáků tabulka vzdáleností mezi dopravnami?
Chci zjistit, kolik km je z odbočky Blatov přes Malešice a Vršovice na vyhýbnu Vyšehrad a Libeň - Malešice - Hostivař, což z civilních řádů nezjistím. Kilometrovníky se v těchto úsecích mění častěji než ponožky, tak odtud se to také špatně odečítá.

Ale na dráze jsme psali hlášenky a tam se psali i kilometry a ty jsem opisoval z jízdních řádů (pak už jsem na to měl taháky). Odkud se tohle opisuje nyní?

EDIT:
"Aktivitári" sú už vybavení. Ponuka stiahnutá. Tí ktorí to nestihli, ich môžu osloviť.
S pozdravom passion, a teším sa na nové aktivity z aktuálneho GVD.

Nazdar, môžeš mi prosím zaslať GVD+ZCP z tratí 130,135,150 a 180 ? Díky moc.

passion napsal:
Ahojte, kto má záujem o aktuálne Slovenské pomôcky GVD, tak SZ.
duuso napsal:
IceMcLaren napsal:
Ja by som potreboval k 173 ak sa bude dat. Ak nie tak sa nic nedeje.
Neví tu někdo, co je to SZ ?

Protože zde opět řádí "cenzor moderator" a smazal poslední zprávičku, vložím její část sem, neboť pánové níže nepochopili, kdo že to vlastně neví, co je to SZ.
Neví to ti dva zde přede mnou - viz výše.

mabcd napsal:
passion napsal:
Ahojte, kto má záujem o aktuálne Slovenské pomôcky GVD, tak SZ.
duuso napsal:
IceMcLaren napsal:
Ja by som potreboval k 173 ak sa bude dat. Ak nie tak sa nic nedeje.
Neví tu někdo, co je to SZ ?

Ví, většina - Severozápad!
Jinak, jen tak pro zajímavost - Sena ke konci roku končí se svým serverem obsahujícím pomůcky GVD, další přístup bude možný jen na základě hesla. Otázka je, kdo to heslo dostane. A tak, v současné době, kdy ve stanicích s elektronickými dopravními deníky dostáváme pomůcky GVD na CD (jenže počítače s EDD mají většinou zablokovaný přístup k CD, resp. DVD mechanice), nebude mít ani výpravčí pravděpodobně možnost zjistit např. údaje ze SJŘ pro konkrétní vlak. Ale to je opravdu jen pro zajímavost - na další vývoj MSTS by to vliv snad mít nemělo.

Ak by mal niekto SJŘ, prípadne slovenské ZCP a nevedel čo s nimi, prípadne by ich chcel predať, darovať môžte písať SZ.Vopred vďaka.;-)

Pro zájemce mohu poskytnout údaje ze SJŘ trať 305 GVD 1985/86, trať 500 GVD 1976/77 a trať 501 GVD 1983/84.

Kdo vlastníte prográmek grafikon, můžete si zde stáhnout NJŘ tratě 501 kde se dají i zjisti doby pobytu ve stanicích. Zatím je tam osobní doprava a několik nákladních vlaků (zatím je dodáno 180 vlaků a ještě asi 200 čeká:D). Kdo nemá program grafikon, je ke stažení zde. Snad to pomůže při tvorbě aktivit.
Jedná se o NJŘ k SJŘ z roku 1983.

Oprava odkazu na NJŘ, ten je ]přesunut sem

Naposled editoval moderátor:
Zajímalo by mě, co znamená v SJŘ ve sloupci 2 písmeno S. Nebo ještě lépe odkaz na nějaké vysvětlivky. Všecky stažené SJŘ jsou bez nich. Díky moc za odpověď.

sokola.petr napsal:
Zajímalo by mě, co znamená v SJŘ ve sloupci 2 písmeno S. Nebo ještě lépe odkaz na nějaké vysvětlivky. Všecky stažené SJŘ jsou bez nich. Díky moc za odpověď.

zřejmě si tomu moc nedal. Nebyl problém to najít i jinde než na portálu provoz.sždc.

Např:
http://iwan.eu07.pl/jw/john_woods1/data/sjr/pdf/S533.pdf

Zdravím Vás,
kdyby někdo z Vás měl zájem o SJŘ na GVD 2010 / 2011 jak nákladní, tak osobní, tak mi napište SZ

Dobrý den
mám prosbu sháním sešiťáky z roku 2010 pro trať: 320 a 270 osobní dopravu nebo aspoň pro osobní vlaky 2907 a 2908 za případné nabídky děkuji jinak přes SZ

Tak pro všechny kteří by nějaké GVD hledali, tak jsem shromáždil všechna GVD 2006-11. Nedávný nález GVD 85/86 na půdě u dědy hlásím také. V případě zájmu mě kontaktujte přes SZ kterou trať (vlak) vám mám naskenovat a poslat.

Zdravím, nemá niekto prosím v PDF formáte poslednú zmenu do TTP č.118???

118 A Zvolen os.st. - Hronská Dúbrava - Vrútky
118 B Priekopská spojka
118 C Zvolenská spojka
118 D Zvolen os.st. - Banská Bystrica - Odb Dolná Štubňa

Je to zmena asi 2 mesiace stará a myslím, že má číslo 6. ďakujem.

Back
Nahoře