režim spánku - s tím jsem se taky svého času nazlobil,tato volba nebyla ve woknech aktivní,zkoušel jsem kde co a nakonec jsem se obrátil na firmu a tam jsem se zeptal.Kdybych to udělal dříve,ušetřil jsem si spoustu času.Režim spánku musí totiž v první řadě podporovat sama základní deska a teprve pak je možnost režim spánku aktivovat!Bez podpory základní desky nelze režim spánku spustit, v samotném BIOSu se tato volba nenachází,pokud ji deska nepodporuje.
PowerChute - tento soft má velice stručnou nápovědu a já jsem to taky nevěděl,řekl mi to až jeden technik,že tento soft se sám připojuje na web výrobce,tam se žádná registrace pane Šemoro nedělá,tam se jen stáhne bár bajtů,které upraví vlastnosti softu,něco jako aktivační klíč.A ten není radno zapínat.Pokud se chcete zaregistrovat jako konečný uživatel,nic vám nebrání.V samotné UPS nic není,je ovládána právě PowerChute,je to jen čistá elektronika bez jakéhokoliv softu.Baterku musíte po čase vyměnit tak jako tak a k tomu servis nepotřebujete,baterka se dá koupit přes internet a výměnu zvládne i malé dítě,jsou tam jen dva barevné konektory,modrý a červený.A co se týče výměny baterií,pokud ji musíte měnit častěji než za dva roky,tak na vině je vypínání UPS od sítě,UPS je nejlépe nechat trvale zapnutou a vypnout ji jen v případě odjezdu na dovolenou.