Editor úkolu - chyba

Clouseau

Začátečník
Ahojte mám taký problém ked robím aktivitu v editore všetko nastavím podla návodu funguje všetko okrem počítačového provozu, ked chcem odkliknúť názov počítačom riadenej súpravy vyskočí okno "Selhalo uložení souboru s PC dopravou" už som skúšal všetko možné a vypisuje to stále a nepustí ma ďalej, vytvoriť počítačovú súpravu, aktivita pritom funguje bez problémov... pls nevie niekto poradiť aký može byť problém?...

dik za radu, asi to bude jediné riešenie lebo už fakt neviem čo iné by sa dalo urobiť, už som skúšal všeličo možné, ja len či sa s tým niekto už nestretol , že či to nejako neblbne na sedmičkách ;-)

A spouštíš to jako správce? Tohle vypadá, že nemáš dostatečná práva na zápis do adresáře.

skusil som to spustiť aj ako správca a nič, ale preištaloval som MSTS a už sa to rozbehlo tak sa stala niekde chybička :D ešte raz vdaka za rady ;)

hm tak už som zistil kde to hapruje ked spustim Editor pod original MSTS tak funguje všetko ok, ale ked nainštalujem trať BP alebo 321 tak to blbne a pod Globalom BP mrzne uplne a pod Globalom 321 nejde nadefinovať ohrozenie ludmi a počítačový provoz, čo tomu može byť?

Dá se vytvořit ručně, smaž všechny nainstalované úlohy a pak je zase nainstaluj.

ok len ešte jedna otázočka zatial sa v tom len orientujem, ako to tam ručne naištalujem? viem su to asi zakladné otázky ale učím sa rýchlo ;-)

Pokud ti chybí složka Traffic tak ti chybí i doprava v aktivitách, takže musíš nainstalovat aktivity znovu buď z DVD, nebo stažené zabalené v xxx.apk. Odstraníš je tak, že smažeš soubory úloh ze složek Trains/Consists a Routes/Trať/Activities, Paths, Services

aha ok tak to mi je už jasné v aktivitách ktoré stiahnem provoz je, ale ked na DVD 321 v aktivitách provoz neni a ked vytvorím novú aktivitu na trati 321 tak tam provoz nedostanem? lebo vytvoril som si takú jednoduchu aktivitku R 614 Zemplin z Košic do Žiliny a dokázal som tam dať len stojace vlaky...

vžádným případě nedělej Loose consit(-umístit vlak-výber soupravy)pokud je nebudeš připojovat hráčem.......stojíci vlaky se dělají pomocí trafficu...doporučuju si přečíšt návod tady na foru od PPoolllla ;)

Hoši díky díky za rady, už som tam dostal aj trafic, takže na ceste medzi Vrútkami a Kralovanmi stretám oproti idúci R 615 z Bratislavy jupííí, ešte raz DÍKY za rady

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře