Změna času v aktivitě při přechodu na nový den

plukas

Pokladník
Ahoj,

chtěl jsem se Vás všech zeptat, asi nejlépe aktivitářů, jak řešej v aktivitě přechod půlnoci na nový den

Snažím se dělat právě aktivitu, kde začínám před půlnocí, ale po přechodu na nový den, mi ve hře naskočí čas 24:01, místo 0:01 a tudíž traffic se neobjeví a nejede.

Jaký Vy s tím máte zkušenosti ??

Jestli je to pitomost, tak mě prosím neukamenujte.

Díky moc Plukas

bob57_cz napsal:
Nějak matně si vybavuji, že tu kdysi někdo ( snad PPoollll, nechci pomlouvat ) psal, že trf se nasazuje na čas relativní - doba od spuštění act.

bobe, nechci tě nějak upomínat, ale PPooll se píše PPoollll ..... je na to docela háklivý jako ty na malé b :wink:

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Nějak matně si vybavuji, že tu kdysi někdo ( snad PPoollll, nechci pomlouvat ) psal, že trf se nasazuje na čas relativní - doba od spuštění act.
bobe, nechci tě nějak upomínat, ale PPooll se píše PPoollll ..... je na to docela háklivý jako ty na malé b :wink:
To je úlet ! Hned to napravím, omluva Ppoollllovi...

to BOB:

v AE nenastavíš čas 24:01
jako představa, že každý aktivitář bude v tomto případě upravovat kompletně všechny trafficky, pokud by to šlo.. je dosti brutální, notabene, když by jel třeba případně z Košic ve 23:45 a měl by kompletně celou cestu a každej traffic až do Třebový takhle upravit.

A navíc v AE nastavuješ čas ne od začátku aktivity, ale od půlnoci, od 00.00.00

Mě napadlo, zkusit všechny consisty nechat nastoupil před půlnocí, a nechat jim čekačky, ale Alcapone tvrdí, že spadne simulátor, tak jsem to popravdě ani nezkoušel

Ale díky za nápad...

U mé aktivity traffic přes půlnoc ještě nemám a jsem na to zvědav. Sice od půlnoci až do 3 ráno, tudy kudy jedu žádná osobní doprava nejezdí, ale dál by to asi vadilo.

Zbyněk Šemora napsal:
U mé aktivity traffic přes půlnoc ještě nemám a jsem na to zvědav. Sice od půlnoci až do 3 ráno, tudy kudy jedu žádná osobní doprava nejezdí, ale dál by to asi vadilo.

Zbynku, ale mě nejede ani osobní, ani nákladní, tak jsem moc zvědavej, zda-li Vám to pojede

plukas napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Zbynku, ale mě nejede ani osobní, ani nákladní, tak jsem moc zvědavej, zda-li Vám to pojede
Já to myslel tak, že když v tu dobu bude aktivita bez traffic, nic se nestane. Hráč totiž bude mít mnohem větší starosti s obsluhou lokomotivy než se kochat koukáním, co kde potká. Zkusím to pak nasimulovat, jak napsal bob_57 nebo jinak experimentovat.
Ale v každém případě je tato aktivita hratelná ve verzi binu, kterou Džordž teprve připravuje. (Světla návěstidel a stabilita) Jinak přibalím pro hru Bin 1.70103 pro první hodinu hry a po save/load se hráč přepne do verze 244. Žádný tester totíž ještě nedojel do konce. (kromě mě :lol: )

bob57_cz napsal:
Čas startu act by tam měl být zapsán jako číslo vyjadřující sekundy od půlnoci do startu ( 1h=3600s, např.start v 10:01 by měl být tedy asi zapsán jako 36001 )
( Je to ale jen moje domněnka...)
Bobe v 10:01 to bude 36060. :wink:
To s tím textovým souborem není špatný nápad.To by mohlo pomoci.

Zbyněk Šemora napsal:

Jednu chybicku som nasiel v aktivite jk_r423 - rychlik Praha - Olomouc s odchodom pred polnocou: po polnoci na hodinach ide cas 24:00:01 atd, co by mi az tak nevadilo keby som na kazdej stanici nemal 24 hodin meskanie :wink:

piol napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Jednu chybicku som nasiel v aktivite jk_r423 - rychlik Praha - Olomouc s odchodom pred polnocou: po polnoci na hodinach ide cas 24:00:01 atd, co by mi az tak nevadilo keby som na kazdej stanici nemal 24 hodin meskanie :wink:
To , že máš 24 hodin zpoždění to by nebyl takovej problém... problém by pro mě byl v tom, že proti mě opravdu nic nepojede :-(

Jinak Zbynku zajímalo by mě potom, jak jste to vyřešil :-)

piol napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

A to jsi jel na trainsetu2 nebo 3, na jakém binu jsi to jel, byl tam i trafik. Dělám na druhé části. První část budu opravovat po aktualizaci tratě a trainsetu.

Vyhodil jsem mezi lvy aktivitu,která je přes půlnoc.Mě osobně nedělala problémy při testech tak doufám,že se nějaký postřeh najde.

Naposled editoval moderátor:
Já teda nevím, zda*li to tak poison nemá schválně (o čemž pochybuji), ale po půlnoci se mi neobjevil žádný trafik. Takže, někde asi chybička bude...

Tade napsal:
Já teda nevím, zda*li to tak poison nemá schválně (o čemž pochybuji), ale po půlnoci se mi neobjevil žádný trafik. Takže, někde asi chybička bude...
Beru to tak,že si se snažil projet Báthoryho a po půlnoci si nepotkal kolo?
Pokud je tomu tak,tak nechápu MSTS,kdy aktivita tvořená na jednom PC je i přes midnight fční,ale po zabalení a rozbalení do jiného PC je již půlnoc problém. :roll:

Já mám také u toho Báthoryho problém s tou půlnocí,o půlnoci mi nenaskočí čas 0:00:00 ale 24:00:00 a tak tedy nemohu potom potkat ten traffic.

No vida.A teď mluv.
Aktivita v PC kde byla vytvořená fachčí,ale rozbalená do jiného je problém danný.
Co ty na to Džordži?

poison napsal:
No vida.A teď mluv.
Aktivita v PC kde byla vytvořená fachčí,ale rozbalená do jiného je problém danný.
Co ty na to Džordži?
Ahoj Vašku, tady problém nebude, je to otázka Binu. Zkoušel jsem to na 1.7.0519 - 24:00:00, pak jsem to zkusil na 1.7.0103 a hle - 00:00:00. Takže zabalením to určitě nebude, jaký Bin máš Ty ?

Tomes napsal:
poison napsal:
No vida.A teď mluv.
Co ty na to Džordži?
Ahoj Vašku, tady problém nebude, je to otázka Binu. Zkoušel jsem to na 1.7.0519 - 24:00:00, pak jsem to zkusil na 1.7.0103 a hle - 00:00:00. Takže zabalením to určitě nebude, jaký Bin máš Ty ?

No vida a ostáváme se k jádru pudla, proč jsem založil toto vlákno ...
na BIN 1.7.0505 to nefunguje !
jestli na 1.7.0519 ano? tak pak víme, čím to je .... !!!

zkusíme nový BIN :-)

Tomes napsal:
poison napsal:
No vida.A teď mluv.
Co ty na to Džordži?

Tak to bude asi tym binom, tiez jazdim na najnovsom 1.7.0519

piol napsal:
Tomes napsal:
poison napsal:
No vida.A teď mluv.
Co ty na to Džordži?

Tak to bude asi tym binom, tiez jazdim na najnovsom 1.7.0519

a funguje ti to bez problémů???

Back
Nahoře