Změna času v aktivitě při přechodu na nový den

plukas napsal:
piol napsal:
Tomes napsal:
poison napsal:
No vida.A teď mluv.
Aktivita v PC kde byla vytvořená fachčí,ale rozbalená do jiného je problém danný.
Co ty na to Džordži?
Ahoj Vašku, tady problém nebude, je to otázka Binu. Zkoušel jsem to na 1.7.0519 - 24:00:00, pak jsem to zkusil na 1.7.0103 a hle - 00:00:00. Takže zabalením to určitě nebude, jaký Bin máš Ty ?

Tak to bude asi tym binom, tiez jazdim na najnovsom 1.7.0519

a funguje ti to bez problémů???
Tak já jsem to zkoušel na tom posledním binu a na binu 1.7.0519 a u obou se čas přepl na těch 24:00:00.

Pánové díky za postřehy. Aktivita je tvořena na Binu 1.7.0221. Takže s vyšší verzi Bin je tato aktivita nefunkční. :(

Sice by to mělo bejt ve vlákně "Aktivity poison", ale dám to sem, jde tam i o ten časový přechod...včera jsem zkoušel Báthory s binem .1.7.0519, čas mi zůstal na 24:xx:xx a ani se v Žilině nepřipojil ten vlak zezadu. Jo, a taky se mi po půlnoci nezobrazil žádnej traffic.

Dneska jsem jí jel na binu 1.7.010302 a hle...čas naskočil 0:00:00, navíc se připojil i ten vlak. Akorát byl problém v loko zssk_163.122, nešlo mi přejít na její stanoviště, takže jsem jí zaměnil se zssk_163.050 a konečně jsem odjel ze Žiliny směr Čadca, i traffic se objevoval.

poison napsal:
Pánové díky za postřehy. Aktivita je tvořena na Binu 1.7.0221. Takže s vyšší verzi Bin je tato aktivita nefunkční. :(

takže Mr. Poisone, máš za to, že je to teda BINem????

Ano bude to binem dle mě, protože od nějakého binu opravil Džorž to, že po půlnoci tam naskočila doba aktivity na - 0:00:00 a více a po opravě už tam je klasicky čas jak dlouho se zatím jede. Možná to bude ten důvod. Pokud né tak se předem omlouvám. To ale znamená dělat noční aktivity na starém binu, nebo v nové verzi tuto opravu zrušit. Komu by vadilo, kromě aktivitářu se koukat jak se čas v mínusu zvyšuje.

Mohli bychom tedy požádat Džordže, zda-li by se na to nekouknul ????
pokud je to BINem, pak si myslím, že by to Mr. Džordž mohl opravit.

Prosím, prosím...

Můžu se zeptat, jak tedy funguje návod na vlak a traffiky přes půlnoc u binu 1.8.0521?

Co mám vyzkoušeno, tak stačí normálně po půlnoci zadat traffic. Mám to ve své aktivitě R 440 Excelsior. Tam jsem se pokoušel taky o experiment, který mi vyšel. Takže sečteno podtrženo, není tam žádný problém.

Vše by mělo fungovat stejně jako v aktivitě během dne, nic není závislé na půlnoci.

Back
Nahoře