Zamrznutí po startu aktivity

Maidens

Začátečník
Ahoj pánové. Nejsem uplně nezkušený, MSTS už hraju nějaký ten pátek, ale v poslední době se setkávám se zvláštní chybou. Aktivita hned zpočátku zamrzne aniž by vyskočila nějaká chyba. Zkusil jsem dokonce uplně novou instalaci MSTS a bohužel nepomohlo. Když dám prohlížet trat, tak je vše OK. Ale v aktivitě to prostě zamrzne i když mám jakokouliv lokomotivu. PC mám nadpruměrně výkonný s W7, v něm by problém být neměl. Modely mám taky všechny - kontrolováno v conbuilder i v activity analysis. Nějaký nápad? Moc děkuju za rady.

Milý poisone..při pohledu na Tvoji radu, jsem si říkal "no, tohle jsem už zkoušel před reinstalováním a bez uspěchu". Ale nakonec to tentokrát přeci jen pomohlo a už jsem se s lokomotivou bez zámrzu posunul. Cítím se teď trochu trapně, protože téma s řešením ohledně soundcfg už tu je :D Ale hlavně, že to funguje. A až postupně doinstaluju ostatní tratě, tak snad už se problem opakovat nebude. Děkuju za pomoc :)

Maidens: ono se zapomíná, že "soundcfg" musíš upravit po každé přeinstalaci Binu, ten Ti totiž zapíše původní.

Mno..zaradoval jsem se trochu předčasně, protože se vyskytl jiný problém. Když aktivitu uložim a dám znovu nahrát. Tak bud spadne msts během načítání. A nebo mi začnou vyskakovat hlášky s chybějícíma modelama či texturama v trati (tohle mi daná aktivita udělala i před reinstalováním). Nestíhajícím PC to snad být nemůže, když jsem jej kupoval letos. Paramter 512 mám taky nastavený.

Není zač, hlavně, že to pomohlo a jak píše kolega Bendík, je třeba upravovat při každém reinstalu BIN. ;-)

Zdravim. Mám stejný problém jako Maidens. Po načtení aktivity celá hra zamrzne a pak spadne. Už jsem vyměnil soubor soundcfg.dat, ale nepomohlo mi to. Kdyby kohokoliv napadlo nějaké řešení, byl bych za něj rád. Díky

Já mám zase problém, že když hru uložím, tak je to vlastně k ničemu, protože po načtení hry zmizí krajina při pohledu z kabiny - nádraží, stromy, značky, zůstanou jen koleje a zem.

Back
Nahoře