Zmrznutie MSTS

Adam Ujházi

Začátečník
Dobry vecer. Mam problem. V MSTS mam mapu ŽSR 191-193 a ta funguje ok. Problem je v tom ze ked hram mapu na explore ride vsetko ide ok ale akonahle si vytvorim aktivitu a spustim ju funguje ale niekedy proste zamrzne. Mam aktivitu Kosice-Trebisov. Na zaciatku odchadzam zo stanice ale na vlaku nejdu zvuky pri vonkajsom pohlade. Potom sa stale na jednom mieste rozbehnu a idu. Zamrzlo mi to na tychto miestach: KOSICE predmestie, viadukt za stanicou a krasna nad hornadom. Nezamrza to stale lebo keby hej obvinil by som model alebo lokomotivu ktora poblizku stoji. Raz som dokonca dosiel aj do Trebisova. Ked to zamrzne zacne HDD makat na maximum. Poradte prosim. A chcem sa spytat ma msts log? Ak ano tak kde?

Tipujem buď zle zapísaný parameter mem-1024 (512 ), alebo treba spraviť úpravu sound.cfg ( popis u Jaceka v sekcii FAQ )

Prosim napisete mi este ink na ten navod upravy sound.cfg? Lebo teraz ked som preinstaloval msts bin a dalsie tak mi mapu zapne aj vlak ale ked sa zacinam rozbiehat tak to spadne.... diki

:DKdyby jste MSTS nedávaly k ledu,tak vám nezamrzne!:D:D:D:D....

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře