Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mmouka napsal:AD 1: zkus to do správného vlákna
AD 2: bude ti poraděno, že si mas koupit nové DVD a nebo si počkej na novou aktualizaci a pak si ho objednej.
Milý chlapče, Vánoce jsou na krku, můžeme mít, jako zkušení uživatelé, od kterých chceš rady, mít jedno přání pod stromeček? Snad ano. Víš jaké? Aby jsi svoje dotazy psal v češtině nebo slovenštině. Což se Ti tu někteří nepřímo snažili již několikrát naznačit. Tvé příspěvky jsou totiž v nějakém nám neznámém jazyce, kterému moc nerozumíme.380 005 - 9 napsal:chlapy prosím vás nevit v jakem souboru nebo řečeno pod čim se ukládají skiny pač jsem si upravil cab Tauruse a rád bych si to uložil at stou cab. můžu jezdit děkuji moc a doufám že mě tu někdo pochopil co mám na mysli ( jaka je to koncovka na ukládáni skinu ) děkuji
380 005 - 9 napsal:...
Jinak co se týče MSTS BIN tam to vypadá na pěkný problém, nyní se dohadujeme s našimi právníky jestli nepodat žalobu na autora tohoto programu, ...
380 005 - 9 napsal:for honza ( Jen bokem )
Kdyby tento MSTS BIN nebyl šířen veřejně, a nabízen ke stažení na netu, ale jenom mezi uzavřenou komunitu lidi, tak by možná ani z právního hlediska problém nebyl, ale jelikož je to na internetu, kde si to může každý stáhnout, pak je to problém