Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku
Trať 321 provozuj úplně samostatně (ve složce Routes) a bude dobře.
Samozřejmě, že ty tratě mám ve složce Routes odděleně. Bylo to myšleno tak, že jsem dřív tam měl jen trať 321 tu jsem hrával a teď jsem si do té hry přidal 310 a ta mi bohužel nejede.

Nějaký global jsem změnil ale nevím jestli jsem to udělal vůbec dobře. Zdá se že mi to moc nepomohlo.
msts.jpg

Nemáš v trati ve složce Paths žádný soubor, musíš tam vytvořit trasu v editoru, nebo nakopírovat nějakou aktivitu.

Díky moc všem za rady. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli mi na ten global pojede aji 321? Pokud ne, jde to nějak vyřešit? Díky.

Ne, vyřešíš to jednoduše, složky, které k sobě patří (Routes a Global) si přejmenováváš podle toho jakou trať chceš jezdit a ty máš vždy pojmenované Routes a Global. Viz. příloha
xxx.jpg

Díky moc všem za rady. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli mi na ten global pojede aji 321? Pokud ne, jde to nějak vyřešit? Díky.
Ahoj tak to určitě nepojede.321 i 310 nemají stejný global.Já to řeším tak, že mám pro každý globál zvláštní složku a do hry dám ten ,který právě potřebuji.

Nevím kam s tím, tak třeba sem ...

... chtěl jsem si zapnout aktivitu Os 5212 (autor "Sf"), jenže když si chci vybrat mezi volnou jízdou a aktivitou samotnou a přiblížím se kurzorem ke spodnímu řádku (aktivita) hra zmrzne a nejde nic udělat (pomůže až tvrdé vypnutí přes Ctrl+Alt+Del), je to snad poprvé co se mi něco takové stalo. Co s tím ... ? o_O

Ahoj, můžete mi prosím poradit, kam vložit Jackovy ACE soubory vozů CSD_Bmee, Amee a BDmee? Případně jak si je upravit do trainsetu? Už jsem si opravil několik vozidel, ale tady to nějak nedávám. Moc děkuji předem za impuls. Možná mi jen ten chybí, aby mi to docvaklo. Díky. A.

Ty soubory jsou stejné jako zip nebo rar, je to komprimovaný soubor zabalený v Total Commander nebo WinRar, stačí použít jeden z těchto programů a pomocí něj je extrahovat (rozbalit).

Jéjda:rolleyes:. Moc děkuji. Na Total Commander jsem šahal naposledy někdy před 25 lety na škole a nedošlo mi, že se jedná o pack ACE. Dělám celý život na MacOs. Je mi to trapné. Omluva a dík.

Áno dá. Čítaj menu v Shape vieweri. Ale to chce aspoň troška znalosti z Anglyčťyň :P Ale aby si nepovedal že som sviňa, hľadaj Open Second Shape

Najskôr si tú te texturu otvor aby si videl ako to vlastne vyzerá....potom sa nebudeš musieť pýtať veci ktorým okrem teba asi nikto nerozumie.

dobrý den prosím o radu, když zapnu msts tak se mě oběví tato tabulka nevíte co stím??? :) (mam win. 10) předem díky :)
bandicam 2016-03-01 16-32-29-363.jpg

Back
Nahoře