Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku
Při spuštění aktivity mi train store nepřesouvá soubory (engy, wagy) ze složky kde je hra do složky ze které si to bude train store spouštět. Neví někde co s tím?

Tak to si asi budeš muset něco nastudovat. Bez těchto základních znalostí na tvé straně je zbytečné ti cokoliv vysvětlovat.

Poradil. Odkázal mě na forum kde se něco podobnyho řešilo ale pořád z toho nejsem moc moudrej ani na otázky mi to neodpovědělo.

dobrý den :) MSTS sem hrál pulroku a fungovalo bez problemu a najednou přestalo fungovat reinstal nepomohl ani nic zkusil jsem snad všee :( mužete mě někdo prosím pomoct :) předem děkuji :) Email : marek.zal8@gmail.com zde mě prosím když tak napiště :)

Nic se neděje samovolně. To je jeden postřeh.A druhý o něco zásadnější - z Tvé prosby o pomoc není jasné jak to přestalo fungovat....chybí informace o tom, jestli to padne s nějakou chybovou hláškou, případně i další projevy nefunkčnosti. bez těchto informací lze očekávat jedinou radu...máš to rozbitý ....

Zkus tedy doplnit informace.

Však proto jsem dal Email aby se to vyresilo tam.... ani se to nenačte a hned skočí tato chyba: Please login with administration privileges and try again

Ta nejdůležitější informace je zde: http://www.hash.cz/inferno/otazky.html , měl by se to naučit každý zdejší tazatel. Jsou to naprosto jednoduchá pravidla a to nejzákladnější stojí přímo za citaci:
„Pište jasně, spisovně a bez překlepů.
Zkušenost nás učí, že ledabylí a nepozorní pisatelé většinou také nedbale uvažují (a programují). Odpovídat takovým je k ničemu. Radši budeme dělat něco jiného.
Vyjádřit se přesně a jasně je velmi důležité. Pokud vám to nestojí za námahu, nám to nestojí za pozornost. Svůj jazyk pečlivě pročistěte. Nemusí být upjatý či formální - hackeři spíše ocení neformální, slangový, vtipný jazyk, pakliže se v něm vyjadřujete přesně. Váš zájem a soustředění musí být zřejmé.
Používejte správně interpunkci a velká písmena. Nepište VŠECHNO KAPITÁLKAMI - to se považuje za psanou formu křiku a za protivnost. (Všechna malá nejsou o moc lepší, protože se špatně čtou. Alanu Coxovi to projde, ale vám ne.)
Obecně vzato, píšete-li jako pologramotné nemehlo, budou vás ignorovat. Odezvou na projev někoho, kdo se vyjadřuje jako fuckt d0st wostrey týpeck, bývá jen ticho (nebo posměch).
Ptáte-li se ve fóru, kde se mluví cizím jazykem, jistě vám prominou nějakou tu chybu v pravopise, ale lenost vám promíjet nebudou (a ten rozdíl se pozná). Dále, pokud nevíte, kterou řečí adresát(i) mluví, pište anglicky. Zprávu v jazyce, kterému nerozumí, každý hned smaže; a jazykem internetu je angličtina.

Však proto jsem dal Email aby se to vyresilo tam.... ani se to nenačte a hned skočí tato chyba: Please login with administration privileges and try again

Takže je to jasné - nemáš na spuštění potřebná oprávnění (asi máš nainstalován MSTS v adresáři Program Files). Řešením by byla přeinstalace do jiné cesty (já mám třeba MSTS v adresáři D:\MSTS\), kde už problém s právy není - toto řešení (původem snad od boba57_cz (určitě se o něm zmiňoval stejně jako pár dalších lidí) už tady koluje nějaký ten pátek.

Back
Nahoře