Kabína 350 006 od Kevina a 3michala

jarmann

Začátečník
Zdravím Vás!

Nejakú dobu hrám MSTS a mám problém s kabínou 350.006 od Kevina. Nejdú mi tam animácie zberačov. Keď zdvihnem zberať, tak vypínač zberačov sa ani nepohne. Spínače svetiel fungujú perfektne. Neviete niekto náhodou, čím to môže byť? Ospravedlňujem sa, ak toto je tu už niekde spomenuté, ale ja som to nikde nemohol nájsť. Za kúsok času a radu Vám vopred ďakujem ;)

Zdravím všechny
a obracím se na vás s prosbou. Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak snad nebude vadit, že jsem použil toto, které je velmi podobné. Pokud ano, moc se omlouvám.
Pokouším se vytvořit kabinu lokomotiv ES 499.0 s tlačítkovým ovládáním, které měly z výroby v roce 1975 všechny sériové lokomotivy od čísla 003 po číslo 019. ( Lokomotiva ES 499.0020 měla ovládání pákové už od "narození". To bylo pak počátkem 80.let dosazeno na všechny ostatní sériové stroje.)
A teď proč píšu. Narazil jsem totiž na problém. Při najíždění na výkon pracuje tlačítko " + ". Bohužel toto tlačítko pracuje i při sjíždění z výkonu,, což nemá a zatím jsem nepřišel na to, co s tím. Vím, že v MSTS teď už moc tvůrců nepracuje, ale třeba si ještě někdo vzpomene. Nevíte, jestli existuje nějaký "odstavec" do Cabviewcontrols, který by spínal v momentu kdy začnu sjíždět se stupňů a rozepnul v momentu, kdy snižování výkonu přestane? Za případné odpovědi moc děkuji.

Back
Nahoře