Stretnutie Bratislava 2013

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Pomaly bude rok od uskutočnenia posledného slovenského stretnutia fandov MSTS na Rendezi.

Tento rok sa stretnutie uskutoční v skoršom a myslím že vhodnejšom termíne a to 12.10. a poprípade aj 13.10., opäť v Pizzerii Katka na Rendezi. Stretnutie bude spojené s ukončením parnej sezóny v areáli MDC, takže návšteva MDC môže byť súčasťou tohtoročného stretnutia.
Podľa dohovoru s Davidom Hájkom budeme jesenné stretnutia v Bohumíne a Bratislave usporiadavať každý druhý rok napreskáčku.
Zatiaľ len anketa o predbežnej účasti kvôli zaisteniu miesta a hlavne nocľahu, ostatné informácie operatívne.

Prvá operatívna informácia: Miestnosť v Katke zajednaná, ubytovanie rezervované, opäť na ubytovni MO, znalí vedia že je to asi 250 m od miesta konania akcie.

PS: Čouda sa nebude nekultúrne ožierať a nebude robiť hanbu, OK ?

Kdyby jste náhodou někdo jel autem do Blavy přes Brno a měl volné místo, rád se přidám.

JiříkTK napsal:
Kdyby jste náhodou někdo jel autem do Blavy přes Brno a měl volné místo, rád se přidám.

Nejspíše pojedu, tedy nebudu přespávat i když jsem hlasoval přes noc. Jsem zatím sám.

Cestu už znáš, tak bychom tentokrát mohli jet i přímou cestou. (Malacky - Bratislava). I když přes Babu je hezčí krajina a parádní sepentiny. :)
Jasně, pokud někdo pojede autem, rád se přidám. Myslím, že nic na ten termín nemám, ani žádný koncert do vánoc nemáme. Kromě takového úletu (flashmob) 12. září odpoledne v Nové Karolině (nákupní centrum v Ostravě)

Jak řekl Tax, blbá navigace, tentokrát na přímo. Tedy je ještě 1 volné místo. Jedu Hlinné-Třebová-Brno-Bratislava.

alcapone napsal:
Jak řekl Tax, blbá navigace, tentokrát na přímo. Tedy je ještě 1 volné místo. Jedu Hlinné-Třebová-Brno-Bratislava.

Až pôjdeš bez dialničnej nálepky, vedie popri D2 súbežná cesta z Břeclavi / Kútov až do BA, alebo potom už zmienená trasa od Malaciek cez Babu do Pezinka a odtiaľ priamo Rača - Východné.

Mno dúfam že sa tam vidíme :) , skoro, VaclavS, Poisne, určite tak :) a ostatný ... verím že nás navštivi aj Heklov tým a poradia niečo nové ohľadom RW :)

Obávám se, že nikdo z Heklova týmu do BA nedorazí. Alespoň co se týče nejužšího jádra. Třeba tam ale bude někdo z "externích" spolupracovníků.

Nazdárek! Bohužel se mi 12.10. vyrojily povinnosti. Nebudu moci přijet. Tak v únoru v Praze ;)

Tax mne požádal, abych za něj vložil do fora toto :

Keďže došlo k zaujímavej situácii, ak má niekto potrebu napísať Taxovi SZ, urobte tak prostredníctvom e-mailu, pretože Tax SZ momentálne nemôže čítať. Inak je pri zmysloch a v dobrej psychickej i fyzickej kondícii. Info o stretutí BA 2013 bude dočasne pridávať nejaká dôveryhodná osoba.

Další informace od Taxe k bratislavské slezině příští víkend. MDC končí letošní sezonu a tak bude na MDC o víkendu docela živo .... viz. odkazy níže .... (pikku už pověsil informace z jiných zdrojů), takže na doplnění.

http://www.vlaky.net/upload/images/reports/005087/Obr%C3%A1zok_2.jpg

http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/5087-Ukoncenie-sezony-2013-v-Zeleznicnom-muzeu/

Taxi, nakolik přijde ubytování během setkání? (Odpověď mi prosím na vstavitel.1@seznam.cz)
Jinak do Bratislavy jedu osvědčeným EC 275 Jaroslav Hašek. Kdo se přidá?

VáclavS napsal:
... nakolik přijde ubytování během setkání? ...
Jednolôžková izba 13,60 € / noc, dvoj a viaclôžková 12,50 € / noc + platí sa nejaký turistický poplatok mestu. Lôžok by mal byť dostatok, pretože nie je v meste žiadna akcia, nehrozí že by boli problémy s ubytovaním.

Back
Nahoře