Stretnutie Bratislava 2013

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Od Ec 275 Jaroslav Hašek (celý týden jezdí +-2 minuty) je dobré spojení MHD:
Trolejbus 210 v 12:00 od hlavné stanice na Račianské mýto (4 min)
Tramvaj 5 v 12:10 z Račianského mýta na Detvianskou (17 min)
Autobus 56 v 12:33 z Čachtické až před Katku.
No pokud pojede Hašek načas tak luxusní spojení.

U mě to je první verze, tedy přes město.
Jirko a Zbyňku u vás jak, tedy v kolik ráno, dle toho čeho se chcete účastnit. Páč dle planovaného příjezdu to vidím v Bratislavě na 11. hodinu. Pokud chcete jet párou, tak vyjedu dříve, či jen pokoukání se na dílnách a posléze strávení času v restauraci, bych to nechal jak to je. Odjezd z akce je dle vás.

alcapone napsal:
U mě to je první verze, tedy přes město.
Jirko a Zbyňku u vás jak, tedy v kolik ráno, dle toho čeho se chcete účastnit....
Josko, mě se to nyní v sobotu vůbec nehodí. Mám rozdělaných několik servisů na kola, které musím dokončit a tedy v sobotu nemohu zavřít obchod. Navíc mě už ty nostalgické mašinkové akce moc neberou. To je ideální pro rodiny s dětmi a mladé nadšence. A lidé, se kterými bych potřeboval něco projednat zde bohužel nebudou. Tím netvrdím, že bych se s ostatními rád nepozdravil.
Předpokládal jsem, že teď v říjnu se už ukoušu nudou a tak na tuto akci po letech vyrazím, ale aktuálně nestíhám a vypadá to, že to nechám až 10. jubilejní slezinu v Praze, pokud se bude konat.
Tak si to tam pěkně užijte.

Zdravím.
Po celotýdenním vyšetření srdce a po dnešní konzultaci s internistou, jsem nucen také zrušit účast na letošní slezině v Blavě. Dost na tom, že jsem minulý týden podepsal reverz, takže slezina na Olešné se konat mohla, ale neustálý risk by se mi nemusel vyplatit. :(
Mirek

Miky nevadí, zdravíčko je přednější, já si raději udělal cestovní pojištění, nikdy nevíš co bude. Jinak akce Bratislava právě začíná, alespoň pro mě, R 1540 právě vyfasoval eso v ČB a cesta začíná. Druhej slezinář dvacka si svůj vlak osedlá o chvíly později a snad ten nahoře dá a budeme v deset večer v Blavě. ;)

poison napsal:
... Jinak akce Bratislava právě začíná ...
Tax s Martensom práve riešia pracovné povinnosti v Pezinku a po skončení plynule prechádzajú do problematiky MSTS ...

Venca Poison s Dvackou majú ubytovanie na dnes večer rezervované, zbytok nocľažníkov operatívne zajtra podľa potreby.

Uz jsem se take vydal na cestu, ted jsem v Brne a za necelou hodku mam sraz s Poisonem a jedeme smer Bratislava :) :)

Posledné info pred akciou:

Odchod vlaku s 555.3008 z Rendezu je okolo 8:30, možnosť pristúpiť/nastúpiť na Hlavnej stanici do 10.00.
Návrat na Rendez o 11:40 a odtiaľ pozvolný presun do Katky. Pizzeria Katka je otvorená od 11:00 a máme rezervované miesto v zadnej miestnosti.

Kto chce stráviť čas prehliadkou areálu MDC, ten je otvorený do 18:00.

Informace pro účastníky:
Na sraz bohužel nedorazím. Kdo mě čekal toho asi zklamu. Omlouvám se také, že jsem nenapsal dříve, ale tento měsíc je pro mě ve škole už tak dost náročný a to mám ještě do maturity 7 měsíců čas. Dnes navíc musím na rodinnou oslavu.
Takže si to tam užijte, třeba se uvidíme v Praze, ale jelikož je sraz v únoru, tak těžko říct.

Tak se celé osazenstvo bratislavského stretnutia shodlo, že příští slezina proběhne v Honolulu, s učastí domácích to vyjde nastejno! V Bratislavě jest deset zučastněných z CZ a jeden z SK, to na Slovensku nikdo nepaří MSTS? :D

Ono ja som síce dal že prídem, ale už nemám notebook ale notepočítač (potrebujem externý monitor) takže to vláčiť nebudem :D každopádne pozdravujem a užite si výlet v Honolulu ( na Slovensku ) :D

Takže omluva všem z SK, Jeníček mě vysvetlil situáciu, na Slovensku se paří RailWorks :-)

A ty se divíš, když tam mají takovou fajnovou 350? :D Já se k MSTS už taky vracet nebudu. Tak si užijte českou slezinu na Slovensku. ;)

Delay napsal:
Ono ja som síce dal že prídem, ale už nemám notebook ale notepočítač (potrebujem externý monitor) takže to vláčiť nebudem :D každopádne pozdravujem a užite si výlet v Honolulu ( na Slovensku ) :D
Nepamatuji si ani jednu slezinu, kde by byl vstup bez notebooku zakázán.

Účast Slováků, respektive jejich neúčast v Bratislavě je klasika. Když jsem tam před třemi lety byl, tak bylo stejné skóre.

Zdravim slezinarov, rad by som skore vylepsil,ale moj stav to momentalne neumoznuje, tak snad inokedy.

Martens práve zaparkoval gumokol pred domom po třech hodinách jízdy - cesta byla suchá místy mokrá, sem tam chcalo, ale jinak to šlo. Ujo Vorlovi patří dík za organizaci a za poskytnutý azyl a ostatní jsem rád viděl po dlouhé době.

Back
Nahoře