Instalace fiktivní tratě Lokálka

SupertCZ

Začátečník
Odkaz k trati: http://www.uloz.to/x8EYUay/microsoft-train-simulator-metroprojek-lokalka-mapa-plus-vlaky-rar

Zdravím hráče MSTS, tuhle hru hraji již nějaký ty dny, a teď mě napadlo; Proč si nepřidat nějaký český vlak + trať? Takže jsem se rozhodl zkusit nejprve stáhnout jakousi trať. No a jak lze z napíšu poznat, našel jsem trať jménem Lokálka. Stáhl jsem si ji (Délka stahování: cca 5 minut) a řeknu si, teď stačí nainstalovat a nastupujem! Jenže jaké mě nečekalo překvapení? Ve složce není žádný soubor, který by popisoval, jak trať nainstalovat. Ani na samotných stránkách tvůrce tratě/tratě jsem nic nenašel. Téměř vždy, když jsem stáhl takhle nějak podobný soubor, tak byl k němu přibalen textový soubor jménem ReadMe nebo-li Číst Mě. Nachází se tam jen soubor GLOBAL a routes.

Takže se teď obracím na toto fórum, jestli by jste mi s touhle instalací pomohli. Pokud bude potřeba, nahoře máte odkaz ke stažení tratě. :)

EDIT: Teď jsem si všiml slova ve větě "No a jak lze z NaPÍŠU poznat, našel jsem trať jménem Lokálka." Místo slova "z NAPÍŠU" se má nacházet slovo "z NÁPISU". :D

Môžeš mi povedať prečo uploaduješ trať na ulož.to, keď autor ju má na svojej stránke?

Na stránke autora máš aj jasne napísané, že to beží pod Xtrack......http://e499-2002-msts.wgz.cz/rubriky/download/lokalka-hradec-solnice-verze-2-2

Keby si si prečítal to FAQ ktoré som ti linkol v prvom vlákne, tak by si vedel, že Xtrack si bežne stiahneš s netu. Google a ideš... A že trať si vložíš rozbalenú do adresára routes v MSTS. (rozbalenú myslím žltú zložku s traťou, nie jednotlivé súbori samostatne.)

Ono nabudúce pre seba aj niečo sprav ak chceš hrať české trate a keď ti radia si niečo prečítať tak si to prečítaj....

Prepáč, ale nemám ne to energiu... a nadávať ti tiež nechcem. Takže ja som tu skončil.

Další z nováčků co je línej jak veš a prostě žádá zlatej podnos, ani se ti Milane nedivím. ;)

SupertCZ napsal:
dem napsal:
Prepáč, ale nemám ne to energiu... a nadávať ti tiež nechcem. Takže ja som tu skončil.
Vážně mi nechceš ani říct, kam tu složku global mám dát? :(

Keďže občan s nickom SupertCZ je hnilý pohnúť šedou hmotou, hnilý prečítať si pár veci vo FAQ a troška sa posnažiť a pomôcť si sám, dostane na pár dní výstražný silentblok - za ten čas bude mať čas študovať základné veci, ktoré sú na fóre popísané, najmä vlákno FAQ a bude mať čas na pokusy vo svojom PC - nebude tu skúšať trpezlivosť členov fóra.

Člověče, vysvětli mi jednu věc: Před polednem ti moderátor zamknul vlákno a poslal ho do odpadu. Dostal jsi indícii, že odpověď na tvé otázky je zde na fóru všudypřítomna. Místo 5 minut hledání sis založil nové vlákno, které je od toho původního na chlup stejné a jen si změnil jméno! To už je, ale trochu drzé, nemyslíš? Znovu moderátora prosím o zamčení protože tady je asi každé slovo marné...
Tax: Prepáč, píšu už nějakou tu minutu a nevšiml jsem si, že už si reagoval.

Ááá koukám, že uživatel doplnil několik kolonek ve svém profilu a už je mi vše jasné. Narodil se na apríla (což je možné), ovšem je z Marsu a to by souhlasilo. :)

prolam napsal:
... Tax: Prepáč, píšu už nějakou tu minutu a nevšiml jsem si, že už si reagoval.
To je OK, na takúto donebavolajúcu blbosť a lenivosť musí reagovať aj mŕtvola :D

dem napsal:

Asi Ti unikol podtitul tejto témy "Neustále se opakující dotazy nových uživatelů MSTS - přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra!" :D:D:D

Ešte PS: Na druhej strane Ťa chápem - snažil si sa pomôcť... Ale niektorým sa nedá rozumne pomôcť ...

No ono ten problém je ještě někde jinde. Na "ulož to" je (podle velikosti souboru) prastará verze Lokálky. Inovovaná, prodloužená a vylepšená poslední verze Lokálky je ke stažení na webu u Toma E499.2002. Tuto bych stahoval (má také třetinovou velikost) a tou starou bych se vůbec nezabýval. Je mezi nimi obrovský rozdíl.

orlov napsal:
Asi Ti unikol podtitul tejto témy "Neustále se opakující dotazy nových uživatelů MSTS - přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra!" :D:D:D

Jedine tebe čosi uniklo. Môžeš hádať čo.!

Back
Nahoře