Slezina na Olešné:

Miky945

Hradlař
Čauky pánové.
5.října 2013 bych udělal slezinu na chalupě, některým již dobře známé, Olešná u Blanska. Slezina bude zaměřená na téma databáze, Global a dynamické kolejivo, kde jsem postoupil na vyšší úroveň, takže kdo by měl zájem se něco přiučit, má možnost. Zváni jsou všichni, občerstvení bude zajištěno.
Začátek je v 9.00, to přijíždí autobus od Blanska a konec plánován na 19.00, kdy jede poslední autobus do Blanska.
Poté bude probíhat oslava regeditových kristových, kde mohou pozvaní pařit, v tom případě spacák a karimatku sebou.
Takže tímto Vás žádám o potvrzení - nepotvrzení účasti.
Info o dopravní situaci na požádání pošlu!
Mirek
PS: S regeditem tam jsme už od pátku.

Mobilní spojení na mne (funkční od pátku): 603101882
Tentokrát nemám internetové připojení, (půjčeno dceři), tak každé vítáno.
Těší se Mirek

Tax mě požádal, abych za něj sem vložil toto:

Tax bude v sobotu o 10:30 na nádraží v Blansku - môže ho niekto vyzdvihnúť?

KimiR dorazil v pořádku domů na čas,chtěl bych poděkovat pořadatelům.Díky Kluci :)

PS.:ve fotkách boudou ještě další 3 nové fotky,až je stáhnu z mobilu,mohl jsem tam,ale nechtělo se mi :D.MSTS a databáze měli přednost :D

ja uz jse taky doma od 4 ale az ted jsem se dostal na PC dekuji vsem za bezva slezinu, byla to jako vzdy dobra zabava.

Tak již i já som doma. Všem účastníkům zájezdu děkuji za nádhernou atmosféru i dary. Bohužel jelikož Tax nepřijel již v pátek, stihl jej bohužel trest a po svém příjezdu byl zabanánován.
01.jpg
Avšak smilovaly jsme se a pak jsme se ztrestaly někteří i do pěti do rána sami.

Jelikož: Takhle nějak to bylo, jedlo se zpívalo, pilo ....
02.jpg
03.jpg
04.jpg

Deterio zářil štěstím......
05.jpg
Avšak to už je jiná písnička :D

Ale jsem rád, že tam byl a koooooooooooooonečně mi předal modely i po třech letech. Ačkoliv jej Martin málem zardousil kvůli návěstidlům, ale doufám, že je již doma pokud možno v celku nikoliv ne na kolečka. Někteří jej budou ještě potřebovat :D:D:D
A jsem rád i za rakouské návěsti jen byl problém jak je na linkovat. Ale zvládlo se to.

Je mrzuté že někteří byly na prášky a někteří musely požívat celé tablety
06.jpg
Ale zdraví je přednější s ohledem na počasí. :D:D:D

Jinak snad KimiR pochopil co a jak s databází........
07.jpg
....ale zdá se, že ano. :D:D:D

Ale dost rejpání.
Všem zúčastněným zbytek foto nějak pošlu. A ještě jednou všem díky za účast a skvělou atmosféru a za vše.

A těším se na vás opět příště.

P.S. K včerejšímu incidentu. Děkuji hradlaři Karlu Berkovi, že osvětlil Marii Rezkové, že na mlíčí které je u dráhy má nárok i on jelikož pracuje také u dráhy. Tato záležitost nebola jednoduchá a řešila se jak včera, tak i dnes a nerad bych to řešil i zítra. Proto jsem rád že jsme to v hloučku Taxe, Toma a KimiRa vyřešily v sobotu večer a v neděli ráno. :D:D:D

Naposled editoval moderátor:
Tax mě poprosil, abych sem umístil odpověď tohoto znění:

... Tax už je tiež doma, už stihol vyvenčiť aj čoklov ... Ďakujem všetkým zúčastneným za perfektnú atmosféru a Mikimu s Regeditom aj za skvelé pohostenie. Fotky budú, až ich z toho sk*****ho Samsungu vydolujem. Budúcu sobotu pokračujeme na Rednezi :)
PS: Dikes za udelené BANány

Back
Nahoře