Kabina od Somatka

Delay

Signalista
Zdravím, je možné uverejniť Somatkovu kabínu na internet. Somatko ju už nevlastní na stránke nefunguje odkaz na download. Ďakujem

No jedná sa o cab242 pretože vo zvukoch od Pegasa a Roba je odkaz na kabínu. Ale je to nefunkčné a aby sa vyhlo blbým príspevkom od začiatočníkov. Iba moj názor.

Delay napsal:
No jedná sa o cab242 pretože vo zvukoch od Pegasa a Roba je odkaz na kabínu. Ale je to nefunkčné a aby sa vyhlo blbým príspevkom od začiatočníkov. Iba moj názor.

Někde tu byl odkaz na uloz.to, myslím že v diskuzi o Pikkových mašinkách. Pro moderátory: Neberte to jako šíření warezu, jde jen o nápovědu ;)

TO nieje warez ja som zo Somatkom písal on kabínu už nemá a nemá ani nato čas aby to pohladal takže iná možnosť nieje ...

Sorry nevšimol som si že to nieje dané ako odkaz. Tak teda ešte raz a tu. Keby to niekto hladal v tomto témate.

Akorát pozor, kabina rozsype verzi z TBP. Ale bechci tvrdit jistě, když se nainstaluje do čistého trainsetu bez kabiny z TBP, tak by mělo sedět směrování starých modelů ČD 242, poněvač cvf soubory jsou shodné.

Já ten původní cab úplně nechal přepsat instalací nové kabiny, ale Plecháče z TBP na ní fungujou. Je trochu lepší, takže vlastně žádná škoda.

Právě že ne, polud necháš kabinu z TBP, a nainstaluješ z webu od Sometka, tak se to úplně rozsype, front tam nebude vůbec, jen ručičky, levý pohled půjde na dveře, ale přes ně budeš koukat do čela vlevo a pravý zůstane, píšu z vlastní zkušenosti.:D

Původní cab je třeba smazat. Mám stejnou zkušenost jako Dan. Po "čisté" instalaci vše v pořádku, taktéž "starší" modely fingují se Somatkovou kabinou korektně.

Ahoj,

mám takovou otázku, hrozně blbě se mi to popisuje, ale potřeboval bych poradit a ve vláknech se mi to nepodařilo najít.
Zkrátka používám Somatkovu kabinu 183. Představte si, že mám dvě lokomotivy řady 183 spřažené. Přejdu do mašiny č. 2 sedím ve stanovišti stále po směru jízdy, to znamená, mám před sebou lokomotivu č. 1 ze které jsem přišel, ale všechny prvky a pohledy se chovají jako bych byl na opačném stanovišti.

P.S. Existují kabiny i k 181 a 182?

Prosím Vás, neví někdo, jaké je heslo na cab754new? Na stránce autora není, zde není, na slovenském fóru není... ...kdyžtak prosím pište SZ

Back
Nahoře