Herkules Arriva - kabina

ML636

Průvodčí
Zdravím, mám další problém, který bych chtěl konzultovat.
Na ER20 staženém ve známém "Arriva pack" mi nejde kabina, která je ale součástí instalace a je umístěná. S vlakem je možno bez problémů jet a ovládat všechny pohledy, jenom při čelním pohledu je místo pohledu z kabiny bílý pruh dole.
Půjde pravděpodobně o nějaké doladění něčeho, s čím si německý model nerozumí, ale já taky netuším, co by to mělo být. Evidentně bych měl mít všechno správně zapsané a instalované. Nic nepadá, jen se nezobrazuje. Nebo chybí doinstalovat nějakou opravnou drobnost? Díky za rady

Takže s kabinou nikdo neporadí? Pořád jsem nepřišel na to, jak to rozchodit. Zkusím mašinu stáhnout ještě znovu a uvidím.

ML636 napsal:
Takže s kabinou nikdo neporadí? Pořád jsem nepřišel na to, jak to rozchodit. Zkusím mašinu stáhnout ještě znovu a uvidím.

chyba bude asi na straně výrobce

Poslal jsem mu funkční složku s herkulem Arriva a tak nějak klid, takže to asi chodí. ;)

poison: Díky moc, dorazilo v pořádku, ještě jsem to ale nezkoušel. Zítra to prubnu a pak se uvidí.;)

Tak s velkým zpožděním mi přijde slušné poděkovat za poslání odkazu na kabinu a napsat, že jsem to včera zprovoznil na první pokus.;) Takže mašina už kmitá i s kabinou.
Mám takové koutkem oka zahlédnuté tušení, když jsem přepisoval v engu směrování, že jsem u původního testovacího vzorku udělal nepatrnou, lehce přehlédnutelnou chybu v zápisu (mezera).
Hra se sice spustila a mašina byla funkční včetně pohledu z kabiny, ale pult se neobjevil... Ať tak nebo tak, už je to OK.

Mimochodem, jestli někdo ještě bude číst - je normální u tohoto modelu, že se při nulovém výkonu stopne motor? (resp. jeho zvuk)

Ha, je to tak! Právě jsem sem chtěl napsat, že jsem trouba, co si spletl příliš hlučný pohon stěračů s nastartovaným motorem. A on je to fakt.:D

Back
Nahoře