lze v MSTS mít automaticky řízené soupravy?

tommik

Začátečník
Používám v MSTS mód "explore route", ale vadí mi, že tam jezdím sám. Ideálně bych si představoval, že bych si zadal několik vlakových souprav na trase a tyto by jezdily dle mnou zadaných parametrů neustále tam a zpět (dle časových i dalších parametrů) - takové vlakové kolejiště v PC. Je toto vůbec v MSTS možné? Pokud ne, doporučte mi nějaký jiný simulátor vlaků. Moc děkuji za rady.

tommik napsal:
Používám v MSTS mód "explore route", ale vadí mi, že tam jezdím sám. Ideálně bych si představoval, že bych si zadal několik vlakových souprav na trase a tyto by jezdily dle mnou zadaných parametrů neustále tam a zpět (dle časových i dalších parametrů) - takové vlakové kolejiště v PC. Je toto vůbec v MSTS možné? Pokud ne, doporučte mi nějaký jiný simulátor vlaků. Moc děkuji za rady.

To co popisuješ je vlastně aktivita, ale opravdu zjednodušeně řečeno. Jestli takhle funguje jiný simulátor nevím, ale vytvořit si jednoduchou aktivitu s pár loose consisty a několika protijedoucími soupravami vlastně není zas tak složité.

Dobře, ale mě jde o to, aby souprava nejen jakože projela do neznáma, ale aby někam dojela, tam např. počkala a jela např. zpět atd. Rozumíme si ano?

MSTS to přece umí. Udělá se aktivita a něco se přejmenuje, aby to bylo jako Seznámení s tratí v nabídce hry. Kdysi dávno jsem to zkoušel u jedné aktivity a fungovalo to. Tenkrát ale ještě nebyl MSTS BIN a celá prezentace po několika minutách spadla. Ale bylo to zajímavé podívání, kdy se kombinovaly automaticky všechny kamery.

Back
Nahoře