Czech Raildays 2008

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Tak pánové, jako každoročně jsem se zůčastnil veletrhu Czech Raildays. Počasí sice nepřálo, ale exponáty stály za to. Fotografie jsou schválně zmenšené, pokud by někdo měl zájem o foto v plné velikosti 2272 x 1704, tak ať mi napíše. :salut:

Kochejte se

Zaujímalo by ma kde by mohol byť nejaký pokec o tej žehličke radu 218, o tomto som nevedel.Nevie niekto náhodou ?

Téma loko řady 218 se dříve rozebíralo na K-reportu. Je přiřazená k tématu: "110, 111, 113, 210, 218 - Žehličky".

No do toho sa mi bars nechce ale na k-reporte sa dá dozvedieť mnoho noviniek, je to seriózny web, díky moc, nejako to prelúskam, chcel som len niečo oficiálneho, zrejme ide o reko 210 tak by hádam niekde mohol byť nejaký matroš k tomu.

Má to být náhrada 210 s bateriákem, tudíž asi má dieselový motor navíc. Myslím, že snad nějaký Caterpillar :?:

No vida, to bude zaujímavé, takže podobnosť s radovým označením hybrida 718 nebola čisto náhodná...

Myslím, že jsem na ni loni narazil v depu v Českých Budějovicích. Byla rozkuchaná a nastříkaná základovkou. Doma kouknu na fotky a kdyžtak je sem hodím.

E499_2002: Nebylo by možné nafotit tu 744 SD na tex? marně scháním nějaké podklady pro řady 724 a 744.

Ad 218.: Po elektrizaci Lipenky se uvažovalo o reko 210 a dosazení pomocného spalováku, aby byl užmožněn provoz i na kolejích bez TV. Takže to je nejspíš ta samotná realizace.

Naposled editoval moderátor:
Díky za vysvetlenie, nejaké fotky 724 502 USSteel by sa našli ale leskne sa to ako psie gule :lol: .Bolo to po laku v ŽOS ZV minulý rok.

Jó, tak to bude ořech, hlavně, kde ji zastihnout nikým nerušen, ale počasí začíná přát. :)
Snažil jsem se ji fakt vyfotit ze všech stran, ale toho místa bylo opravdu málo. Dnes mě zastihla chřipka 38,4. Jsem rád, že jsem nafotil aspoň CZRail i když to počasí...

Dejte mi tip, kde ji zastihnout. :salut: Nic lepšího zatím nemám a je to focený krivo...

NeilYoung napsal:
Téma loko řady 218 se dříve rozebíralo na K-reportu. Je přiřazená k tématu: "110, 111, 113, 210, 218 - Žehličky".
duuso napsal:
No do toho sa mi bars nechce ale na k-reporte sa dá dozvedieť mnoho noviniek, je to seriózny web, díky moc, nejako to prelúskam, chcel som len niečo oficiálneho, zrejme ide o reko 210 tak by hádam niekde mohol byť nejaký matroš k tomu.
E499_2002 napsal:
Nemá taky náhodou diesel nebo se mi to zdá? Takový hybrid.
duuso napsal:
No vida, to bude zaujímavé, takže podobnosť s radovým označením hybrida 718 nebola čisto náhodná...
Tady je to vidět :
http://www.k-report.net/discus/nahledy/171698.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/171697.jpg
zdroj http://www.k-report.net/discus/messages/28/14376.html?1213824852

Už som to naštudoval, díky za odkazy, dosť zaujímavý projekt, nahradí to baterkáče a môže to i mimo trolej, SM disponuje výkonom 600 kw, to je úroveň 731, neni to špatné.

Docela by mě zajímalo ja kto na ten diesel jede. Jestli to je jenom na nějaký lehký šoupání a nebo jestli to třebas 400 tun utáhne....

Tak tý 218 ,mluvil jsem s fírou který jezdí v Budějovicích a ten mi říkal ,že do dneška se jim ještě nepovedlo na tu motorovou část jet.

Michal napsal:
Myslím, že jsem na ni loni narazil v depu v Českých Budějovicích. Byla rozkuchaná a nastříkaná základovkou. Doma kouknu na fotky a kdyžtak je sem hodím.
Takže je to zde:
218.zip

Back
Nahoře