pantograf

Fira162

Začátečník
Ahoj, mám nasledovný problém. Z webu modely-msts.cz som si stiahol niekoľko modelov rušňov radu 162/163, avšak hra mi nechce animovať dvihanie ich pantografov. Po stlačení P sa dokážem pohnúť, ale pantograf na modeli je stále dole. Ďakujem za odpovede.

Ahoj mám problém kdysi my v MSTS na LOKO. Ř. 380 , 169 ,150 my šli vždy po zmáčknuty dvou klikem na písmeno P oba zberače tedka my to bohužel nejde nevité kde je chyba děkuji za informaci .

Kluci prosím vás nevité v jakem programu se opravuji Zberače pač bych si rád udělal funkční oba zberače .

pač oficiálně na taurusovy a na modelech od J.S mají jít zvedat oba Zberače ale mě jde pouze 1 tak se ptám v čem to upravit pač mě se kuli tomu nechce přeinstalovávat win XP aby my fungovali oba ( když oficiálně fungovat máji ) vím že jsem tu našel na fórum taky článek ze stejným problémem ale už ho tu nemůžu najít pač ten člověk to jakým si způsobem vyřešil a fungovali mu oba zberače .

Na Taurusech od Jirky Tovačovského!!! se zvedají dva sběrače, ale ty jsi read me k těmto modelům asi nečetl viď, pak snadno nevité.

tak já nevím na yotube máji siemensi zvedlé 2 zberače ale udělat by to jít mělo stejně tak jako vyměnit cab .

na 380 od J.S májí jít zvednou oba zberače a jde jen jeden jak se mám pak rozjeď :( když nejde druhy koště zvednout

A na tos přišel jak, že nejde druhý sběrač na 380tce zvednout? Jde jak přední tak zadní.

2caad917df761b41d40812217c07ccc8.jpg

K Taurusům citace z readme:
Verze AT,DE a HU
Přední sběrač se ovládá stiskem kláves „Shift + P“
Zadní sběrač se ovládá stiskem klávesy „P“
Verze CZ a SK
Při použití cabu pro lokomotivy ES 64 U4
....... je nutno brát ohled na
čislo stanoviště ze kterého je lokomotiva řízena a napájecí systém,na kterém je
lokomotiva provozována.Označení stanoviště je uvedeno na pravém displeji
řídícího pultu.
Stanoviště č.1 (pouze verze CZ a SK !!!)
Přední sběrač pro DC napájecí systém 3 kV se ovládá stiskem
klávesy „P“
Přední sběrač pro AC napájecí systém 25 kV/50 Hz se ovládá
stiskem kláves „Shift + P“
Zadní sběrače ze stanoviště č.1 ovládat nelze.
Stanoviště č.2 (pouze verze CZ a SK !!!)
Zadní sběrač pro DC napájecí systém 3 kV se ovládá stiskem
kláves „Shift + P“
Zadní sběrač pro AC napájecí systém 25 kV/50 Hz se ovládá stiskem
klávesy „P“
Přední sběrače ze stanoviště č.2 ovládat nelze.

Vité? :rolleyes:

Naposled editoval moderátor:
http://s27.postimg.org/m5odje2pv/Estremi_Railjet.png
Tak tady ten taurus už má zvedlé oba zberače a jsou to pravé modely od J.T tak neříkej že ten druhy zberač nelze zvednout po případě v nějakém programu nastavit .)

Ano, řada 1116 zvedá oba sběrače stejně jako jiné loko, řada 1216 ve verzi CZ SK zvedá pouze AC nebo DC sběrač podle toho na jaké trakci s ním jedeš.

no tak tedy by mě fakt zajímalo kde je zakopaný pes pač já jezdím pravé z řadou 1116 u které by měli jít jak píšeš i podle obrázku zvedat oba zberače stejně tak jak u 380 DE ale jaksi se zvedá pouze 1 zberač . tak kde je tedy ten zakopaný pes :(

Zvedneš pomocí "P"

3f9ca350356e984c8a2ff57c6b73688a.jpg

Druhý zvedneš pomocí "P"

d90f529e23d124b198efaafed39d5ed0.jpg

Sundáš pomocí SHIFT+"P"

58746f4e45d01e38cdbce4f49a09c6db.jpg

a druhý opět SHIFT+"P"
380.005+1116.188

Naposled editoval moderátor:
před pul rokem 380.002 http://s11.postimg.org/56tweotpv/kolin.jpg

a dnes http://s29.postimg.org/itvmu4aqf/rj_380.jpg :(

Back