MSTS chyba - Please insert the correct CD-ROM

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna vogelmaty
  • Datum začátku Datum začátku
V

vogelmaty

Host
Dobrý den, potřeboval bych vědět co mám dělat když spustím MSTS a objeví se mi
Please insert the correct CD-ROM, SELECT OK and restart application
Mohli byste mi prosím nějak poradit?
Děkuji.

RE: Hra NEJDE spustit

Ahoj,
asi nemáš vložené CD v disku nebo si stáhni MSTS BIN.
http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html
Napřed stáhni ve žlutém rámečku Patch, potom BIN.

Lukáš

RE: MSTS chyba

Nemusí, stačí stáhnou updatemsts na verzi 1.4, který je podmínkou pro instal MSTS BIN

To si pýta správne CD...To CD je asi s crackom......

Nainštaluj si originál Train Simulátor a ta hláška viac nevyskočí...

MIRSAM:
Nemáš pravdu. Nejdřív je nutné si nainstalovat origoš MSTS, ale hláška bude vyskakovat dál. Teprve když nainstaluje patch 1,4 od George, tak teprve ta hláška zmizí.
A potom může instalovat MSTS BIN.

Pepa z Nuslí napsal:
MIRSAM:
Nemáš pravdu. Nejdřív je nutné si nainstalovat origoš MSTS, ale hláška bude vyskakovat dál. Teprve když nainstaluje patch 1,4 od George, tak teprve ta hláška zmizí.
A potom může instalovat MSTS BIN.

............................................................................................
No možné to je. Len ja som vychádzal stoho "Please insert the correct CD-ROM". Prvé CD Train Sim som mal z crackom,pokiaľ som nezohnal originál Train Sim.

Zdravim, po instalaci MSTS a BP 86 a naslednem spusteni hry se mi neustale vyhazuje hlaska, ze nemuze najit jakakoliv vozidla. Co s tim? Diky.R.

Zbyněk Šemora napsal:
Není nainstalován MSTS BIN. Pokud si myslíš že je, tak reinstalovat. Vše viz návody.

Tak jsem to zkusil a vzdy, kdyz chci nainstalovat Patch 1.7.051922, tak mi to vyhodi chybovou hlasku:Load library errror:0005.lib Code:1. At delam, co delam, vyhazuje ji to porad....R.

Richardisko napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Není nainstalován MSTS BIN. Pokud si myslíš že je, tak reinstalovat. Vše viz návody.

Tak jsem to zkusil a vzdy, kdyz chci nainstalovat Patch 1.7.051922, tak mi to vyhodi chybovou hlasku:Load library errror:0005.lib Code:1. At delam, co delam, vyhazuje ji to porad....R.

Ahoj,
stahni patch v tom zlutem ramecku a potom nainstaluj BIN a melo by to jet.

Lukas

Lukáši. Richardisko instaloval z DVD mé trati. Tam je úplně vše co potřebuje a není třeba nic dalšího stahovat. Problém vidím v nepořádku jeho souborů a instalací na disku. Asi bych si tratě a Trainset zkopíroval do záloh. Respektive celou složku Train simulator vyčištěnou od souborů, které vytvořil MSTS BIN, (seznam je někde v návodech) Hlavně se jedná o MSTSBIN_BACKUP . MSTS bych odinstaloval, vyčistil registry, nainstaloval znovu a zkusil i MSTS BIN. Před výměnou složky Train Simulator za aktualizovanou o tratě a vlaky je nutné BIN opět odinstalovat. Provedu rošádu a musí vše fungovat.

Back
Nahoře