TrainStore ... Nic mu nejede II.

Maurik

Začátečník
Zdravím.
Měl bych dotaz, nevím zda jsem neudělal něco špatně, ale když spustím Trainstore, tak je v angličtině, i když jsem tu češtinu instaloval. Musím kliknout na Tools, pak na výběr jazyka a zafajfkovat angličtinu a pak znovu tools, jazyky a odfajfkovat to, teprve pak to je celé v cz. Kde je prosím chyba, nebo jak to mám napravit? děkuju

RE: TrainStore

Pokud jsem to pochopil, po každém spuštění máš znovu místo češtiny angličtinu. Pak je pravděpodobně příčina jednoduchá a náprava snadná. Zřejmě nespouštíš TS jako správce a systém tak nedovolí nastavení jazyka zapsat do příslušného registru a po ukončení TS ho zapomene. Musíš si u TS nastavit "Spouštět jako správce", pak by mělo být vše OK.

Přesně tak, pokaždé to je po spuštění v angličtině, musím tedy nejprve najet do nastavení, výběr jazyka a zafajkovat angličtinu, TS se jakoby restartuje, ale pořád je v angličtině, tak musím opět do nastavení a zrušit to zafajfkování angličtiny a opět se restartuje, ale už je česky.

Já to udělal jinak :-) Já ve složce TS vyhledal soubor s tou angličtinou a smazal jsem ho a nyní to mám pokaždé v češtině, i když s varovným oknem. Asi to přeinstaluji a zkusím tvou radu.

Hmm, tak nic. Vše jsem pro jistotu odinstaloval a vše zpět nainstaloval, dokonce jsem ve vlastnostech zástupce nastavil spouštění jako správce a nic, pořád musím dělat ten zdlouhavý postup, než se to počeští.:cry::cry:

Stále zkouším, ale stále mám Trainstore poi prvním spuštění v angličtině a tak musím dokola dělat ty úkony, dokud nenaskočí čeština. Jakmile se Trainstore vypne, je po češtině při dalším spuštění. Už nevím co dál.

Znova to odinštaluj a nainštaluj to AKO SPRÁVCA, takisto aj češtinu inštaluj ako správca. A potom to aj spúšťaj ako správca.

Nejsem si jistý (přeci je to už jen docela dávno- asi tak před 30 kily), ale některé verze TS se takto chovaly na Win7 a u češtiny pomohlo, když se jazykový soubor s češtinou přejmenoval na trainstore.eng a tím nahradil angličtinu.

Na zbyňkových stránkách je ještě jeden malý update, který se instaluje tuším až po instlaci češtiny a pak už běží TS v pohodě i česky.

Četl jsem to, sem rád za každou radu a vše poctivě zkouším a čtu. Toto jsem taky četl, ale nějak nepochopil co z toho mám vyčíst na odstranění problému.

To jsem samozřejmě udělal, instaloval jsem pouze dvě věci, trainstore pro w7 a češtinu a vše jako správce.

Ale ještě je tam jeden update pro Trainstore jestli se nepletu. Je nutno instalovat vše a popořadě.

Problém byl v tom, že asi stáhl špatný update TS.
Tvrdil mi, že stáhl přesně to co vy jste mu poradili a nefungovalo mu to, já jsem udělal úplně to stejné a funguje mu to. A v nastavení MSTS neměl vypnuté stíny a neměl MSTS nastaveno podle desatera, jednou to nastavil, ale neuložil, takže v tom měl zmatek.

Lukáš

Back
Nahoře