TrainStore ... Nic mu nejede II.

Pavlík napsal:
Aha, tak díky jeho tiskovému mluvčímu to víme :D

Holt Maurik je Maurik. Poděkovat za radu, nebo alespoň napsat že mu to už jde by asi bylo pod jeho úroveň.....:mad:

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer chlapi, sem spíš, vždy když mám problém, tak se snažím tu najít řešení a díky tomu jsem "rozběhl" TrainStore pod W7 ale objevil se jiný problém a nevím jak dál. Jinak MSTS jezdím už roky. Instaloval jsem ve W7 trať 321 a když spustím trainstore problém nastane v momentě kdy chci pustit aktivitu. V ten moment vyskočí hlášení že TS čekal na připojení souboru více jak 10 vteřin. Chcete aby se pokusil znovu? (výpis cesty adresáře) a ať kliknu Ano či Ne, začne vypisovat Activites, Paths atd... a nejde ho zavřít. Ví někdo řešení? Nebo mám nainstalovat trať znovu? Díky za radu.

Máš TScache a simulátor na stejném diskovém oddílu? A není některý z nich v chráněném systémovém adresáři %ProgramFiles% ?

Ľudia, naučte sa už konečne VŠETKO inštalovať ako administrátor/správca, zbavíte sa zbytočných problémov ...

Neplácej nesmysly, orlov! Všechno rozhodně ne. Pouze to, co je potřeba z určitých důvodů. A to se dozví z návodů a doporučení, takže správně jsi měl upozornit na manuály a návody místo paušálního zmetku, který může nabourat systém.

Tak chlapi nic.. Samozřejmě, že jsem příslušné věci instaloval jako správce, jak říkám MSTS jezdím už asi 6 let a to pod Vistou, takže totéž co W7... Ochranný režim, též není. Co je ale divný, když jsem TS odinstaloval a instaloval znovu, už se mi TS spustí ale načte všechny aktivity a ne jen tu vybranou ale to už se tu řešilo. Takže smolíček:-), budu zatím frčet přes zástupce MSTS dokud na to nepřijdu ale děkuju za tipy....

Back
Nahoře