F
FrantaVopička
Host
Taxi, to já dobře vím. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kakawko napsal:mne sa tiez neda v robote uvolnit...
Delay napsal:Takže ja sa musím ospravedlniť, moja účasť sa ruší ...
Nemohu přijet, mám strach, že bych se večer strašně opil a ráno mne bude bolet hlava...Tax napsal:....Kto má ešte nejakú výhovorku? Sem s ňou, nech vieme, prečo to nejde!
Co si vymýšlíš, Sekule + 2´.Tax napsal:Tax uz sedi vo vlaku, dnes Slovan napodiv nemeska![]()
Tomu říkáš sekule jo?Šnek napsal:Co si vymýšlíš, Sekule + 2´.Tax napsal:Tax uz sedi vo vlaku, dnes Slovan napodiv nemeska![]()
Tax napsal:kakawko napsal:mne sa tiez neda v robote uvolnit...
Delay napsal:Takže ja sa musím ospravedlniť, moja účasť sa ruší ...
Samé výhovorky, ako vždy. Je to úplne jedno, či je zraz v Čechách alebo na Slovensku.
Kto má ešte nejakú výhovorku? Sem s ňou, nech vieme, prečo to nejde!
Dan J. napsal:Tomu říkáš sekule jo?Šnek napsal:Co si vymýšlíš, Sekule + 2´.Tax napsal:Tax uz sedi vo vlaku, dnes Slovan napodiv nemeska![]()
Kde jsou časy z let 1988 - 89, Košičan hoďka až dvě skoro pravidelně. A když jsem v Brně po návratu z čundru minulý rok čekal na Avalu do Pardubek, tak to bylo tuším taky 90 minut.
![]()
Výborně chlapci, přijedu poo a těším se. Hlavně pospěte aspoň hodinu, ne že pojedete od schedule rovnou.Pikku napsal:Tak jubilejní desátá slezina právě začala, probíráme s Taxem scheduli na zítřek![]()
kakawko napsal:.... prepac ale zas tu riesis nepodstatnu vec a robis problem tam kde nemusis..susne som napisal ze sa mi neda z pracovnych dovodov......
Šnek napsal:Co si vymýšlíš, Sekule + 2´.Tax napsal:Tax uz sedi vo vlaku, dnes Slovan napodiv nemeska![]()