10. setkání příznivců MSTS, Praha

Tax napsal:
Napríklad debata Pawlika s Ondrom J. vyzerala takto nejako:
http://forum.freespace.sk/uploads/monthly_01_2014/post-2373-0-13392300-1389618537.jpg
Jo, to na ně přesně sedí. :D

Slezina byla parádní. Díky organizátorům i všem zúčastněným.

Já právě otevírám editor, ať zase trochu popojedeme. Rozvodna v Nezamyslicích se nezhroutila a posunutá kolej v Přerově také neskočila zpět, jak jsme včera pracně laborovali. Tak hurá na Kojetín. K tomu kafíčko,....

Slezina byla skvělá, díky všem organizátorům a kamarádům, co přijeli a pokecali. Dokonce jsem Ondru po závodní jízdě stihl hodit na poslední metro. :)
Taxi, napřesrok pro tebe mám tohle:
:D teorie

Naposled editoval moderátor:
Pawlíku, my si vystačíme s neurčitými výrazy typu 0/0, protože tyto nám umožňují mít jakékoli výsledky. A jinak se připojuji, bylo to fajn, akorát mi z toho plynou v MSTS nové úkoly a další práce. Kdyby bylo ovšem více pomocníků, byly by to úkoly veskrze příjemné.

Zdravím.
Tak já už jsem dorazil v klídku domů. Parádní akce, perfektně jsem se pobavil, né jen o MSTS. Josko díky za výbornou organizaci.

Ahoj,
tak i já jsem už doma.
Děkuji za parádní slezinu, kde jsem zase poznal nové lidi a pokecal s těma, co už znám.
Zábava byla skvělá a večer zase nezklamal :)
Všem organizátorům, kteří se na slezině podíleli, moc děkuji a těším se na další setkání :)

Lukáš

poison už i se zdravotní procházkou je taky doma, poslední cestovatelé jsou Deteriou, Tax, Miky945 a Mrak, který těsně stihl EC 151 a ČD vyslyšely jeho zbožné přání mít v soupravě vůz s otevírajícími okny a na konec mu šouply jedno béčko. Díky Joskovi za organizaci, klukům z DDM i všem zučastněným. ;)

I já jsem dorazil v 19:15 domů.Jsem rád že jsem poznal nové lidi.Především chci poděkovat organizační složce.Ve jmenu klukům z DDM že nás tam nechali a Joskovi za skvělé pohostinctví + to že to snámy ty 2 dny vydržel.Dík kluci.Náš pepin deterio opět nezklamal kdy se vratil ze zimních her v Sochi na Letné :D.

Ztráty a nálezy: v hospodě u Topolů někdo nechal dejchák na Astma.A kde probihal hlavni program tam zůstala nějaká flisová kšiltovka.Má ji kdyžtak u sebe Vašek Macku.

Fotky jsou tu nějaké z večerního posezení u Topolů: http://kimir.rajce.idnes.cz/10._setkani_uzivatelu_MSTS_Praha_2014/
Lukáš

Rovněž velice děkuji za úžasné setkání s báječnou atmosférou zakončené krásným posezením v hospůdce. Myslím si že letošní kulatiny se opravdu vydařily a splnily bezezbytku svůj účel - přinejmenším pro mě ano. Rád jsem se s vámi všemi poznal.

Miky už taky dorazil domů a též děkuje Joskovy,klukům z DDM a všem zůčastněným za příjemě strávený výkend.
Mirek

Ahoj, tak také doma, PC na svém místečku. Předem chci poděkovat všem klukům o poskytnutí rozhovoru televizi, tedy Zbyněk, Ondra, nevim zda Pikku, Deterio a obzvlášť patří poděkování Taxovi, kterému se do toho moc nechtělo, byl z nás asi jediný co něco věděl o zvukách i když né tolik jako Jacek, ale prý to stačilo a byl perfektní. Výsledek by měl být vidět asi za měsíc. Doufám, že nejste moc zklamani až na Pikka, na kterého jsem zapoměl jsem se snažil vyjít vstříc. Štafetoví kolík byl předán Deteriovi, ale jsem mu nápomocen s čímkoliv. Teda pokud s tím souhlasíte.

Tax o 20:35 vystúpil z dopravného prostriedku MHD neďaleko svojho bydliska a zakrátko ho hneď za bránkou obstali chlpatí štvornožci, nesmierne sa tešiac že vidia svojho pána. :D

Takže aj ja poďakujem organizátorom tohtoročného stretnutia Vaškovi M. a Joskovi Alcaponovi za organizáciu akcie a ostatným zúčastneným za skvelú atmosféru.

O rok do videnia !

Pawlik napsal:
... Taxi, napřesrok pro tebe mám tohle:
:D teorie

Pawliku, je to pekné, ale nemá to čaro tých popísaných hárkov papiera od Topolov. Ale už sa teším ...

Aj ja už som doma. Cesta s EC 151 prebehla v poriadku, ako vždy, keď sa nikam neponáhľam, išli sme na chlp presne... :oops: a v Žiline prekvapko, žiadny prípoj domov, vyriešený taxíkom... :cool:

Napriek rozpačitému úvodu som si nakoniec aj ja čosi odniesol... stvoril som svoju prvú aktivitu s použitím servisov... dostal rôzne tipy, inšpirácie, nápady... škoda, že som nespoznal lepšie viacerých, ale bohužiaľ, v neznámych zohratých kolektívoch sa ťažko presadzujem... :eek:

Ďakujem organizátorom aj účastníkom za zaujímavý víkend...

...výborná kachna na nedeľný obed bola skvelým zakončením...

Sleduji, že se již asi všichni navrátili do svých doupat :)

Za malé i velké kolegy od nás z klubu bych rád Všem poděkoval za návštěvu. S mnohými jsem se rád opět setkal, s jinými nově seznámil. Těší mě, že vše proběhlo hladce a byli jste spokojeni. Do příštího roku promyslíme, jak zapracovat některé z připomínek, které k akci byly.

Zároveň bych jako omluvu za neprovozní kolejiště nabídl pozvánku na sobotu 14. června, kdy pořádáme na kolejišti neveřejné ježdění pro zvané hosty. Kdo by se chtěl informovat, tak ho poprosím, ať někoho z nás vedoucích kontaktuje přes soukromý nebo klubový email nebo přes další komunikační kanály. Zdejší fórum a ani na soukromé zprávy nesleduji. Opět jsem přijdu až někdy v listopadu. To již začnou přípravy příštího, již 11., srazu příznivců MSTS v Praze Podbabě.

Závěrem jednu technickou. Někdo si u nás zapomněl čepici. Černou kšiltovku, či co. Založili jsme ji do bedny s cateringovým materiálem a v nejhorším případě počká na majitele do příštího roku. Zatím bude zahřívat plastové lžičky a kelímky na kafe :)

Zdravím. V.

alcapone napsal:
.. Předem chci poděkovat všem klukům o poskytnutí rozhovoru televizi, tedy Zbyněk, Ondra, nevim zda Pikku, Deterio a obzvlášť patří poděkování Taxovi, kterému se do toho moc nechtělo, byl z nás asi jediný co něco věděl o zvukách i když né tolik jako Jacek, ale prý to stačilo a byl perfektní. ...
Josko, Tobě patří velké díky za vynikající organizaci a dole v suterénu jsi byl i skvělý kuchař. Zkrátka člověk na svém místě, poklona.
Jak jmenuješ lidi, se kterými byl rozhovor. Když už chtěli rozhovor se mnou ohledně tratí, tak proč neoslovili největší modeláře mého projektu. Všichni byli přítomni. Mates, Honza Švec, Aleš Sláma, Miran. Oni jsou moje trať a byli mou hybnou sílou, abych stavěl na Královehradecku na Častolovicku, Hanušovicku, atd, kde jsem nikdy neplánoval. Já některé na kameru jmenoval, tak rozhovor s nimi je důležitý.
A ještě děkuji Honzovi Švecovi za oběd. Ano, modelář pro mou trať s největším počtem domečků,také dokončuje některé krajinky, kde bych nestíhal, nejen že odvedl za dlouhé roky hodně práce, ještě mi v restauraci řekne kategoricky "ne" , já Tě zvu.
A poděkování patří i Sponkovi za odvoz tam i zpět a tím mne vlastně zachránil, že jsem nemusel poslouchat nemístné kecy od bráchy, u kterého jinak přespal, že nechci jít do Aloe Vera, přece jde o mé zdraví. :) A na neděli už bral jako samozřejmost, že půjdu do jejich "kostela" na seminář.
A včera jsem alespoň udělal kus práce. Dopoledne si přepsal jedny nepřehledné noty do orchestru a odpoledne jsem dokončil Kojetín a hurá do Chropyně.

Zbyňku, ona je spíše zajímala tvorba tratě, návěstí a lokomotiv, pokud by byl požadavek na baráčky, tak určitě bych oslovil Honzu, Aleše jsem si nevšiml. Mám dojem, Ondra dělal i baráčky, tak snad i to řekl. Přímo o rozhovorů jsem nebyl. Ondra a Tax byli zavřeni dole na kolejišti. Já jsem jen odpovídal na obecné věci. Ono je obecně víc zajímala simulace D1 a fyzika, neš baráčky. Jenom přece te tv AŽD, tedy zaměřena na zabespečovačku. Ještě se mohu pokusit dojednat popřípadě, zda by nešlo se projet v Krokodílu. U tebe se ještě budou stavovat, tam to vidím, že se tam stejnak stavěj vrámci testů s Krokodilem. Momentálně se pohybuje od Pardubic do Břeclavi.

Ďakujem aj ja organizátorom za skvelý víkend a aj za spoznanie vás osobne bolo to fajn a aj Ďakujem za pomoc pri tvorbe aktivít :) na buduce budem vyzvedať o stavbe trate :D EC171 šla presne ale preplnená až po BA :) miesto sa našlo až na konci ale aspoň bol super výhľad na celú súpravu na čele s 350 čerstvo umytou :) a pak 2 hodiny v bagete (813.003) domov :)

neviem, či to sem patrí, ale ak by to niekoho zaujímalo... pár fotiek z cesty na Slezinu a späť...

https://www.facebook.com/emnadruhu/media_set?set=a.10203332670822701.1073741838.1388633062&type=1

Back
Nahoře