Nízke FPS na novém NTB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vitas
  • Datum začátku Datum začátku
áno mám win 7 64 bit a je jedno podľa mňa aké máš parametre PC kedže MSTS dokáže pracovať len s 512MB pamäťe ....a už som to rozbehol už mám krásnych 35-40 FPS ....takže sa nemusíš už čudovať ;) ....a za druhe tak mal som slabší PC tak preto som napísal upgradoval ...ale ako vidím tu by sa človek akurát dočkal zjebu ako rady ...;) ...ale už nevadí už mi to beží jak má ;)

áno mám win 7 64 bit a je jedno podľa mňa aké máš parametre PC kedže MSTS dokáže pracovať len s 512MB pamäťe ....a už som to rozbehol už mám krásnych 35-40 FPS ....takže sa nemusíš už čudovať ;) ....a za druhe tak mal som slabší PC tak preto som napísal upgradoval ...ale ako vidím tu by sa človek akurát dočkal zjebu ako rady ...;) ...ale už nevadí už mi to beží jak má ;)
No vidíš, dávno platí: Pomôž si sám človeče, aj Boh Ti pomôže. Len keby sa toho držali aj mnohí ďalší ;)
Okrem toho keď vieš čo si urobil a ako si to nastavil, patrí sa povedať to aj ostatným. Dáme to buď do FAQ alebo si to nájdu v tomto vlákne.

No veď to mi je jasné ..len vieš nešlo mi to do hlavy pretože na starom PC čo som mal fakt slabý uplne fest tak tam som mal krásne FPS 25-30 ....som bol šťastný a teraz toto ...;) ....chyba bola total blbosť a to taká že som musel nájsť inú inštalačku MSTS ....uvidíme jak to pobeží. Dík aj tak ...

Ahoj! Mám doma zbrusu nový NTB. Oproti předchozímu je například na RW rozdíl opravdu znát (FPS 35 místo FPS 2). U MSTS je to však troufám si říct i horší, než na tom minulém. Mít na BP v Danově aktivitě FPS 7 v Lichkově není zrovna nejslavnější. Mám i7 2,2-3,2GHz, 4GB RAM DDR3, NVidia GT820M 2GB, W7-64 bit. Jenom zmíním, že mem512 mám samozřejmě nastaven a v okně jsem právě dosáhl těch FPS 7. Díky za radu.

čekni či náhodou MSTS nevyužíva zdielanú grafiku od intelu. Poprípade skús MSTS nakonfigurovať tú Nvidiu.

Zdravím, nejsem v počítačích moc kovaný a proto se zde obracím o radu... mám nový notebook = Lenovo G50, Windows 7, procesor AMD A6- 6310 APU with AMD Radeon R4 Graphics 1,80 GHz... MSTS jsem nainstaloval, nainstaloval jsem i trať 321, vše v pohodě, nastavil jsem -mem:512 a další věci dle základního desatera, ale hra se neskutečně seká...:(:( Budu rád za jakoukoliv radu za kterou předem děkuji. L.K.

Zdravím, nejsem v počítačích moc kovaný a proto se zde obracím o radu... mám nový notebook = Lenovo G50, Windows 7, procesor AMD A6- 6310 APU with AMD Radeon R4 Graphics 1,80 GHz... MSTS jsem nainstaloval, nainstaloval jsem i trať 321, vše v pohodě, nastavil jsem -mem:512 a další věci dle základního desatera, ale hra se neskutečně seká...:(:( Budu rád za jakoukoliv radu za kterou předem děkuji. L.K.
No, jestli má procesor 1,8 GHz, nemůžeš očekávat zázraky...

...myslel jsem si že to bude procesorem :( ...takže způsob jak tomu nějak pomoci, či to "zrychlit" asi není?!

Back
Nahoře