Model 753.6 CZ-Loko SD-KD "Bizon-Drak"

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku

Howky

Průvodčí
Zdravím kluci
Chci se zeptat, byl by někdo ochoten vytvořit model stroje 753.6 ?
Model by byl využit k pultu

Za podmínek že bych dodal

1.rozměry stroje pro tvorbu modelu
2.fotky lokomotivy
3.fotky stanoviště (psal jsem již kamarádovy jestli by mi cab vytvořil)
4.zvuky

Viz foto
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/7536004.jpg

Já viděl někde na xichtbuku přímo screen Bizona, který už premával v msts. Dával ho tam tuším Pikku. Ale možná se mýlím :D

co já vím, tak relativně nedávno něco dával na xichtbuka právě Pikku, takže model jako takový existuje ;) :) Další detaily o něm už ale neznám

Ano obrázek Bizona o kterém se tady bavíte se objevil na FB ve skupině MSTS ale ta bohužel před pár dny skončila. A jinak autorem modelu Bizona je Pikku.

Protože jistí jedinci neunesli to, že někteří skinaři tam začli dávat screeny ještě neveřejných skinu. Hádka se strhla kvůli 1216 235 v najbrtu, kterou tam vyvěsil jeden mistní skinař děčinských strojků a pak se na něho snesla kritika. Nebylo to poprvé a proto se správce skupiny rozhodl tuto stránku zrušit.

zbynda napsal:
Protože jistí jedinci neunesli to, že někteří skinaři tam začli dávat screeny ještě neveřejných skinu. Hádka se strhla kvůli 1216 235 v najbrtu, kterou tam vyvěsil jeden mistní skinař děčinských strojků a pak se na něho snesla kritika. Nebylo to poprvé a proto se správce skupiny rozhodl tuto stránku zrušit.
Kdo byl ten správce?

jagg napsal:
zbynda napsal:
Kdo byl ten správce?

Myslím, že správce byl Dominik Srba.

Back
Nahoře