Aktivity by Rossik

KJ_Ross

Pokladník
Tohle vlákno jsem založil, abychom neřešili věci o mých aktivitách ve vlákně, kde se debatuje o trati (pro pořádek). Pište, co Vám nejde, co se líbí či nelíbí (na kritiky si dokonce a i potrpím). Vydal jsem zatím jen dvě, ale postupně se budou hromadit. Do aktivit používám zatím jen Trainset BP. Jiný zatím vůbec. Možná, až mi jednou přeskočí v bedně, šoupnu tam nějaký jiný model, možná někdy.

Ahoj.Aktivitu jsem sice ještě nejel,ale nebylo by lepší dát tomu NEXu jiný číslo?Přeci jenom existuje určitě nějaký Os s tímto číslem.Toť můj názor.

klimi napsal:
Ahoj.Aktivitu jsem sice ještě nejel,ale nebylo by lepší dát tomu NEXu jiný číslo?Přeci jenom existuje určitě nějaký Os s tímto číslem.Toť můj názor.
To je moje lenost Pro mě je tak těžké otevřít JŘ nákladních vlaků a nějaké číslo co patří Nex tam dodat. Ale nemyslim si, že je to podstatné, zatím dle skutečnosti netvořím, jen ze své fantazie. Ale pokud jsem porušil nějaký "zákon". značení vlaku dodám tak, jak má být.

bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
V burze co se týče aktivit, je odkaz na "amater" web.
Velice pohodlné a příjemné hledání, aspoň se konečně naučí čtenáři vyhledávat.. :lol: .
V burze je tolik vláken, že asi nejjrozumnější pro usery bude, když si v profilu zprovozníš to tlačítko.
"amater" web - to by odpovídalo tomu přístupu. Myslivna a ne hájovna..!
To by odpovídalo leda tak tvému myšlení. Viz popisek - Aktivity pro 090. Mám takový dojem, že v burze o aktivitách pro 090 je jen jedno vlákno, nebo že by jich bylo zbytečně víc? Nevim o tom. Pokud je jich víc, oprav mě! :)
A pokud to některým userům nedojde, škoda nebo spíše smůla, nebo třeba bohužel, ale pro ně.

KJ_Ross napsal:
Viz popisek - Aktivity pro 090.
Nepochopil jsi vůbec nic, tvoje škoda při tvém mládí, snad se to s tebou nepotáhne celý život...
Až uděláš aktivitu do jiné trati, tak zase změníš popisek ? Ten se mění ve všech příspěvcích dynamicky.

KJ_Ross napsal:
bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
Velice pohodlné a příjemné hledání, aspoň se konečně naučí čtenáři vyhledávat.. :lol: .
V burze je tolik vláken, že asi nejjrozumnější pro usery bude, když si v profilu zprovozníš to tlačítko.
To by odpovídalo leda tak tvému myšlení. Viz popisek - Aktivity pro 090. Mám takový dojem, že v burze o aktivitách pro 090 je jen jedno vlákno, nebo že by jich bylo zbytečně víc? Nevim o tom. Pokud je jich víc, oprav mě! :)
A pokud to některým userům nedojde, škoda nebo spíše smůla, nebo třeba bohužel, ale pro ně.

Mám takový dojem, že ve vztahu k starším členům fóra (služebně i věkem) bys měl volit trochu jiný tón příspěvků, neboť tito členové s tebou krávy nepásli....

Miran napsal:
Mám takový dojem, že ve vztahu k starším členům fóra (služebně i věkem) bys měl volit trochu jiný tón příspěvků, neboť tito členové s tebou krávy nepásli....
Mirane, v tomhle je problém :
1) věk se tady probíral nedávno a nikdo v podpise nemá, kolik mu je
2) myslíš, že pojem služebně starší je záruka toho, že má vždy pravdu?

Takže to, co píšeš ve vztahuje starším členům fora by mělo platit jaksi defaultně pro všechny a to jaksi OBOUSMĚRNĚ ve vztahu starší-mladší.

bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
Viz popisek - Aktivity pro 090.
Nepochopil jsi vůbec nic, tvoje škoda při tvém mládí, snad se to s tebou nepotáhne celý život...
Až uděláš aktivitu do jiné trati, tak zase změníš popisek ? Ten se mění ve všech příspěvcích dynamicky.
Nevim co pořád řešíš. Nikde sem neuveřejnil, že budu dělat aktivity pro jinou trať. Holt si teď narazil na mladšího, ale nedáš mu za pravdu. Holt vy starší si vždycky jdete za svým, někteří samozřejmě, v tomhle případě nesmyslně. Každý zatím narazil na stránku s mýma aktivitama, ale tys jediný. Neřešme to. Co sem takhle četl na fóru, ty si takový rejpal do každého. Směšné

Miran napsal:
KJ_Ross napsal:
bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:

Porušuji tím snad nějaký zákon? Fórum je fórum, a jak se kdo zachová ke mě, tak mu stejným tónem odpovím a je úplně šumák, jestli je o tolik a tolik starší.

Proboha, v tomhle vláknu řešme aktivity a né nějaké stupidní věci kolik komu je a jak se chovat. Bob chtěl vědět odkaz na web, tak sem mu ho dal a ještě mne bude lískat.
To Bob57: Ještě chci dodat, když si psal o té spousty vláken v burze a listováním v nich, je to to samé, jako když někdo napíše nějaký dotaz a vy mu odpovíte jednoznačně: Použij sekci Hledat a prolistuj si, tak by ses měl podle toho taky zařídit.

Mily pane s prezdivkou KJ_Ross trochu pokory ke starsim lidem nejen vekove ale i sluzebne by vam neuskodilo, a jak rekl trefne Miran, nikdo s vami kravy nepasl aby jste se tak s dotycnym bavil. Pokud neumite se slusne chovat, pak se nedivte na pripadnou odezvu. Jak se do lesa vola tak se z neho i ozyva. :idea:

Zkousim jet vasi aktivitu a v Lovosicich jsem se zastavil u cervene a cekal jsem projel naklad projel rychlik projel osobak a ja stale cervenou...nevite co stim?

Ahoj
Po dlouhé době se mi podařily odstranit problémy s HW a tak přináším zas nějaký výtvor. Stahovat můžete stále u mě na webu. Připomínám jsou to aktivity pro trať 090 Děčín - Praha.
Dík za pochopení

Ahoj. Na nějakou dobu budu bez přístupu na internet. Stěhuju se a než můj stávající IPS se ke mě dobelhá, bude to nějakou dobu trvat. Takže na nějaký čas se odpojuji z fuknce aktivitáře na tomto fóru. Budu tvořit dál a vše pak namrsknu ke stažení. Aktivit sem udělal víc než dost za takovou malou dobu si myslím a na trati 090 je v čem jezdit. Poslední aktivita je námětem jednoho zdejšího uživatele a je ke stažení u mě na webu.
Nezbývá vám tedy všem popřát do budoucna pevné nervy a hodně zdařilých úspěchů v MSTS.
PS: Ikdyž to bude nějakou dobu trvat, vrátím se!

Betatest aktivity

NECHCI ZAKLÁDAT NOVÉ TÉMA A PROTO ZDE VYHLAŠUJI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA 3 DOBROVOLNÍKY,KTEŘÍ VLASTNÍ TRAŤ 090 OD TYGYHO(S DOPOSUD VYDANÝMI AKTUALIZACEMI).JDE MI O BETATEST NOVÉ AKTIVITY NEX 41313.PROSÍM JEN POKROČILÉ UŽIVATELE MSTS,NEBOŤ ZCELA JISTĚ BUDE TŘEBA DOLADIT VĚCI OHLEDNĚ TRAINSETU.PŘIHLÁŠKY PŘIJÍMÁM EMAILEM NEBO SZ.

Re: Betatest aktivity

T napsal:
NECHCI ZAKLÁDAT NOVÉ TÉMA A PROTO ZDE VYHLAŠUJI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA 3 DOBROVOLNÍKY,KTEŘÍ VLASTNÍ TRAŤ 090 OD TYGYHO(S DOPOSUD VYDANÝMI AKTUALIZACEMI).JDE MI O BETATEST NOVÉ AKTIVITY NEX 41313.PROSÍM JEN POKROČILÉ UŽIVATELE MSTS,NEBOŤ ZCELA JISTĚ BUDE TŘEBA DOLADIT VĚCI OHLEDNĚ TRAINSETU.PŘIHLÁŠKY PŘIJÍMÁM EMAILEM NEBO SZ.

NO VIDÍM,ŽE SE HLÁSÍTE VŠICHNI NA BETATEST,ŽE NEVÍM KOHO DŘÍVE VYBRAT.EMAIL MÁM TOTÁLNĚ ZAPLNĚNÝ A SZ NESTAČÍM MAZAT.NO BUDIŽ ASI NENÍ O AKTIVITY PRO CR090 ZÁJEM.TAK NIC.

Tak od dnešního dne vesele jezdí vlaky dle nového JŘ. Takže k věci... Pokud někdo z vás bude mít klaický sešiťák ve formátu pdf a graficky znázorněný JŘ denní a odpolení směna v jazyku html, budu rád, když jej někdo nabídne. Kdyby se někdo našel, ať mě vše pošle jako přílohu v mejlu. Předem Díky

Pro ty, co mají v oblibě řadu 810, jsem připravil menší aktivitku. Jedná se o osobní vlak číslo 2354 z Litoměřic do Ústí nad Labem dle nového GVD. Snad se bude líbit.

Tak další aktivita z mé dílny přibyla. Je to taková šichta, kde vystřídáte několik druhů vlaků. Někde vás z vlaku odvolají a nasadí mimořádně jinam. Přeji pěknou jízdu

Zdravím... pokoušel jsem se jet aktivitu na trati 090 s názvem ross_vn54413.apk (doufám, že jsem se obrátil na správného autora). V AE jsem si změnil roční období z jara na podzim. Při načítání MSTS mi vyskočila hláška "Nelze otevřít soubor s texturou routes\cr_090\envfiles\textures\hitw-bluesky1.ace". Pochopil bych, že nějaká textura chybí, ale proč kvůli tomu spadne celý simulátor, mi hlava nebere.

Změnil jsem tedy období na léto. Simulátor se v načítání dostal dál, ale obdržel jsem hlášku "CD_Sqs_1k (uid:200551) umístění at -5682+14823:+141.2+1.5819.6 selhalo. Příliš daleko od tratě!". Po kliknutí na "Pokračovat" se objeví další hláška "Nelze přidat vozidlo CD_Sqs_1k (uid:200551) do světa". Simulátor se poroučí, jak jinak. Už jsem myslel, že MSTS nějaký ten pátek znám, ale pořád mě ještě dokáže něčím překvapit, nějakými novými hláškami. Zajímavé je, že ani Convoi, ani CB nic nenašly. Zkusil jsem vyměnit Sqs ze Res, ale objeví se stejná hláška. Zřejmě nějaký problém s umístěním "Loose consistu" a s tím já asi nic nenadělám.

Kromě toho ještě AE upozorňuje na chybu při čtení souborů
090_cd141004+Nex_car.con, 090_cd471015+071+971.con a 090_cd162020+sp.con.

Back
Nahoře