Common.cab+model

RockyBooyz

Začátečník
Ahoj,prosím pomohl by mi někdo tak že by mi uploudnul common.cab s s modelem (funkční) chtěl bych vidět jak to má přesně být nastavený,protože kdykoliv si stáhnu jakýkoliv model s cabviewem nejde mi to :'( (model stačí jen jeden)

Na http://simtrains.eu/TS si stáhni model i common.cab a common.snd a můžeš laborovat. Jinak v sekci FAQ je návod.

Tak odinstaluj vsechny BINy co mas v MSTS a nainstaluj napred patch ze zluteho ramecku a potom BIN napr 1.7xxxx a melo by to jet.

Na tuto chybu co jsi psal pomaha reinstal BINu. Po odkliknuti teto hlasky, hazi to i jine chyby?? nebo to zustava u jedne chyby a potom MSTS spadne?

A nainstaloval jsi spravne zaklad MSTS? protoze je zajimavy, ze ti to nefunguje ani po nainstalovani BIN. Mas v MSTS i jine trate??

Takze zkousis modely na zahranicni verzi trate? Mas vytvoreny spravne consist? protoze me uz nic jinyho nenapada. Snad ti nekdo jiny tady poradi, kdo to bude vedet.

Chtěl bych se zeptat, proč nejde kabina u lokomotivy 162 regiojet, ani u dalších 162 když si je stáhnu. Po načtení hry je v kabině bílo. MSTS BIN jsem přeinstaloval a nic. ENG soubor u lokomotiv 162 upravit taky nejde, je to zamčené.

Nevidím žádnou závadu a nesdílím tvou větu, že je eng soubor zamčený. Stáhl jsem 162.115 nainstaloval a eng soubor normálně upravil jak je libo. Do eng souboru se dostaneš? Kam máš směřovánu kabinu?
CabView ( "../../common.cab/cab162_cou/162_2s.cvf" )

poison napsal:
Nevidím žádnou závadu a nesdílím tvou větu, že je eng soubor zamčený. Stáhl jsem 162.115 nainstaloval a eng soubor normálně upravil jak je libo. Do eng souboru se dostaneš? Kam máš směřovánu kabinu?
CabView ( "../../common.cab/cab162_cou/162_2s.cvf" )

Kabina tam je směřována CabView ( "../../common.cab/cab162/162_2s.cvf" )

já s tím nemám moc zkušeností to upravovat, ale několikrát už se mi to podařilo upravit např. dát nové zvuky do 380 , ale tady s tím, že by se načetla prázdná kabina jsem se ještě nesetkal. Když jsem něco u jiných lokomotiv udělal špatně tak to vždy udělalo Selhalo vytvoření pohledu z kabiny ale ne tohle.

Back
Nahoře